Lea T



Biografi


Lea T är dotter till välkända förredetta brasilianska fotbollsspelare Toninho Cerezo . Lea tilldelades "manliga" vid födseln, men nu identifierar som kvinna. Den 4 Januari 2011 intervjuades Lea T och då sade hon att hon skulle genomgå operation könsbyte i Mars 2011.  

Karriär


Lea T upptäcktes först av Givenchys senior designern Riccardo Tisci i slutet av 2010. Hennes första modevisning var för Alexandre Herchovitch under Sao Paulo Fashion
week i Januari 2011.
Hon har varit med i Vogue Paris , Hercules Magazine, Interview Magazine , Cover Magazine och Love Magazine . Under 2011 var hon också på omslaget i Stars, två utgåvor av vår / sommar 2011 upplaga av Love Magazine. Hon rankades 42:e på Top 50 Modeller Kvinnor Lista models.com.

Sexualitet

Lea T har sagt att hon hade attraktion till båda könen under tånåren men hon började inte experimentera med sin sexualitet tills tjugoårsåldern.



Här kommer ett klipp när hon var med i Ophra!

Jonas Gardell - Det blir bättre

http://www.tv3play.se/play/244594/


Kolla gärna in denna länken! Den är riktigt bra, det är från ett program som gick på kanal 3 som heter "Det blir bättre". Här pratar Jonas Gardell om sin uppväxt och allt han varit med om. Detta programet går på tv för att vara stöd till människor som mår dåligt osv. Det är riktigt bra och värt att se, så det är bara att klicka på länken och kolla in detta avsnittet. För er som inte vet vem Jonas Gardell är så kommer här lite info:


Lars Jonas Holger Gardell, född 2 november 1963 i Täby, är en svensk författare, dramatiker, komiker och artist. Gardell har vunnit flera priser, bland annat en Guldbagge för manus till Pensionat Oskar, det svenska TV-priset Kristallen för serien De halvt dolda, Prix Futura för romanen En komikers uppväxt, Frödingstipendiet, Stora Svenska Talarpriset samt Tage Danielsson-priset 1996. Han utnämndes 2007 till teologie hedersdoktor vid Lunds universitet.

Jonas Gardell är son till professor Bertil Gardell och psykolog Ingegärd Gardell, född Rasmussen. Han är bror till Mattias Gardell och Stina Gardell. Gardell växte upp i Enebyberg norr om Stockholm i en övre medelklassmiljö med mamma, pappa och tre syskon (Jonas var näst yngst). Båda föräldrarna var psykologer och var uppmuntrande till att låta fantasin flöda hos sina barn.

Föräldrarna skilde sig när Jonas Gardell var ung och pappan lämnade familjen för sin karriär och en ny kvinna. Jonas Gardell har vid flera tillfällen sagt att hans far var en sådan människa som bara blivit älskad men aldrig älskat tillbaka. Skilsmässan tog Gardell hårt och han har i efterhand sagt att "den krasch min familj då gjorde kunde inga skyddsnät stå emot. "Han vände sorgen utåt och började som 14-åring att tillbringa tid vid Klara Norra Kyrkogata i Stockholm, känt tillhåll för unga, manliga prostituerade. Det som han upplevde där fick honom att lova sig själv att aldrig bli ett offer, någon som kan ömkas.

Efter samhällsvetenskaplig gymnasieutbildning sökte sig Jonas Gardell till scenskolan som 18-åring, men när han fick reda på att han var den 500:e som skulle provspela för Hamlet såg han det som omöjligt. Han bestämde sig då för att bli konstnär och öppnade ett konstgalleri tillsammans med några vänner. Gardell levde på socialbidrag och arbetade som krokimodell. Samtidigt skrev Gardell noveller och dikter och 1985 utkom hans första roman Passionsspelet. Romanen handlar om hans homosexualitet, om att få vara den man är, och att kunna bli accepterad av andra och sig själv.

Gardell är öppet homosexuell och blev sambo med Mark Levengood 1986 och ingick registrerat partnerskap med denne 1995. Paret har två barn, en son (som Gardell har tillsammans med väninnan Ingeborg Svensson) och en dotter (som Levengood har tillsammans med Fanny Ambjörnsson).

 

Gardell växte upp i en kristen familj, inom Baptistkyrkan. Han berättar ofta om hur hans mamma berättade för honom att Gud alltid älskar honom och att Han aldrig kommer att överge honom. Gardells tro är ett ofta återkommande tema i hans verk och han anger Bibeln som sin största inspirationskälla. Gardell utnämndes i december 2007 till teologie hedersdoktor vid Lunds universitet med motiveringen:

Genom hela hans författarskap finns ett fokus på marginaliserade människor i utanförskap, som genomsyras av försvar för mänsklig värdighet och mänskliga rättigheter. Få människor kan som han samla människor över generationsgränser och kombinera humor och allvar med en träffsäkerhet som gör honom till en viktig samhällskommentator och kritiker
— Ur motiveringen,

Utnämningen väckte kritik från flera teologer. För att driva igenom förslaget i fakultetsnämnden krävdes en regeländring, kravet på konsensus ersattes med krav på 2/3-majoritet, och då gick förslaget igenom trots att några personer röstade emot och två medlemmar av fakultetsnämnden reserverade sig mot beslutet.

Den 30 maj 2008 promoverades Jonas Gardell i Lunds domkyrka. Dagen innan höll han sin promotionsföreläsning "Bjuden till bords av Jesus" i den fullsatta Allhelgonakyrkan i Lund.

 

Så söta dom är tillsammans ♥

 


Johnny Weir.



John Garvin "Johnny" Weir (född 2 juli 1984) är en amerikansk konståkare . Han är en tre-gånger US National Champion (2004-2006), 2008 var han Worlds bronsmedaljör , ett två-time Grand Prix Final bronsmedaljör och 2001 World Junior Champion. Weir åkte inte 2010-11 säsongen och han planerar att inte åka 2011-2012 säsongen också.

Weir föddes i Coatesville, Pennsylvania , och han är son till John och Patti Weir. Han är av norskt ursprung, och han har en bror som heter Brian, som är fyra år yngre. Weir är uppvuxen i Quarryville, Pennsylvania , en stad i södra Lancaster County. Hans familj flyttade till Newark, Delaware , strax efter Johnny började åka skridskor vid 12 års ålder så att han kunde vara nära sin utbildning, rinken och coach. Under sommaren 2007 flyttade han till Lyndhurst, New Jersey , och började träna i närliggande Wayne . Weir var en ärad student vid Newark High School och studerade lingvistik på deltid vid University of Delaware innan avhoppet för att  koncentrera sig på sina skridskor. Han är en självutnämnd Russophile som beundrar de skridskoåkning stil och kultur i Ryssland och lärde sig tala och läsa språket. Han talar också en del franska.

Weir åkte med Champions on Ice Touring som visades varje vår från 2004 till 2007, deras sista säsong innan dom gick i konkurs. Utanför isen har han medverkat i
ett mode repotage i BlackBook tidningen ( bland annat ett foto av honom i en wrap-around mini kjol). Han lärde Kathy Griffin hur man åker skridskor på säsongen två, finalen av Kathy Griffin: Mitt liv på D-listan. I juli 2008, USA Konståkningsförbund aviserade och skridskoåkning Magazine Weir som vinnare av 2008 års Readers Choice Award för Skater of the Year, röstade en årlig trofé på med skridskor fans och delas ut till den amerikanska skater eller skridskoåkning team vars insatser var av högsta värde i den föregående säsongen.

Weir har två husdjur Chihuahuas som heter Bon-Bon och Vanja, och är en samlare av rysk Cheburashka minnessaker. Han har ett intresse för mode design och förutom att designa några av sina egna skridskor kostymer, har utformat isdans kostymer för Melissa Gregory och Denis Petukhov  och visar kostymer för Oksana Baiul.
Han sitter i styrelsen för nPlay, en ideell organisation som arbetar med att bekämpa barnfetma och främja en hälsosam livsstil för ungdomar.
Han är romersk-katolsk och öppen för andra trossystem, däribland övar kabbala , som anger, "Jag tror på någonting bra, och allt som kan lära kärlek".


Under OS 2010 kommenterade två kanadensiska programföretag om Weirs uppträdande och sa nedsättande kommentarer angående hans sexualitet och
det ifrågasatte hans kön.

Weir dök upp i ett avsnitt av när jag var 17 på MTV -nätverket, som beskriver sina erfarenheter i gymnasiet.  Han var en domare på den amerikanska dokusåpan Skating with the Stars. Han går också på olika pride parader och visar sitt stöd. Weir samarbetat med Traver Rains att samla in pengar till The Trevor projektet under 2010.

Weir sexuella läggning var länge föremål för mediernas spekulationer, men när frågan om hans sexualitet ställdes, sa Weir ofta något i stil med: "... det är inte en del av min sport och det är privat, jag kan sova med vem jag själv  väljer och det påverkar inte vad jag gör på isen. "

I sina memoarer Välkommen till min värld, utgiven januari 2011, kom Weir officiellt ut som homosexuell, med hänvisning till den senaste tidens rad av homosexuella ungdomars självmord som en orsak till hans beslut : "När folk tar livet av sig själva för att dom är rädda att komma ut ur garderoben, hoppas jag att till och med bara en person kan hämta styrka ur min historia.

Tidig karriär

Som pojke var Weir en framgångsrik konkurrent som en ryttare . Han blev intresserad av konståkning vid elva års ålder medan han såg på när  Oksana Baiul vinna hennes 1994 OS-guld. Han lärde sig hur man ska hoppa på rullskridskor i sin källare. Hans föräldrar köpte honom ett par begagnade figur, och han övade på en frusen majsfält bakom hans familj hem. Sedan köpte hans föräldrar grupplektioner för honom vid University of Delaware, där coachen Priscilla Hill la märke till hans talang och tog honom som en privat student.

Även om han började åka skridskor vid 12 års ålder, gick Weir snabbt i graderna. Han utförde  Axel hoppar i sin första vecka på skridskor.  Hans föräldrar hade inte råd att stödja både hans konståkning och hans ryttare sysselsättningar, så Weir gav upp sin ponny, My Blue Shadow, och fokuserade helt på konståkning . Han tävlade i par skridskor med Jodi Rudden på unga och mellanliggande nivåer, men gav upp för att koncentrera sig på enstaka skridskoåkning.

Weir första stora seger kom 2001, vid en ålder av 16, åkte han tre rena program på World Junior Championships och vann guldmedaljen före andra amerikanska Evan Lysacek . Detta var första gången sedan 1987 som den amerikanska hade placerat första och andra på World Junior podiet. Weir placeras också sixth detta år i sin debut på den högsta amerikanska mästerskapen .


På 2003 US Open , slog han bokstavligen i väggen under sin långa programmet. Han startat om programmet, men genast skadade sitt knä på en misslyckad trippel axel landning. Den här gången var han för skadad för att starta, så han drog sig ur tävlingen.  Kort efter denna tävling, bytte han klubb tillhörighet från University of Delaware FSC till Skating Club of New York , som han fortfarande representerar.

Säsongen 2003-2004 var vändpunkten för Weir. Han kvalificerade sig till US Nationals genom att vinna sin regionala och sektions mästerskap. Han fick den första 6,0 av sin karriär under hans långa programmet på 2004 US Open , att vinna guld över Michael Weiss och Matthew Savoie.  Han tävlade sedan i VM och placerade femte plats.

I säsongen 2004-2005 vann han sina två första Grand Prix- titlar. Han vann den första vid 2004 NHK Trophy i Japan och den andra på 2004 Trophée Eric Bompard i Frankrike. Endast två Grand Prix-evenemang per säsong kan räkna mot en skater är en totalsumma under ISU- reglerna,  men Weir åkte också vid 2004 Cup i
Ryssland för några officiella poäng och tog silver bakom regerande världsmästaren Evgeni Plushenko.

På 2005 US Open , tjänade han fem 6,0 s för presentation med sin fria skridsko till Otonal och framgångsrikt försvarade sin nationella titel.
Han fortsatte med att konkurrera på 2005 VM med en landning som osakade en  fotskada och han kom på fjärde plats.

Den 2005-2006 OS-säsongen visat sig vara svårt för Weir. Han kom på sjunde på Skate Canada efter att han hade stukat sin ankel på ett hopp landning i början av
den fria skridsko och fick kämpa genom resten av programmet och den tredje i Cup of Russia.

I december 2005 vann han herrarnas tävling på 2005 Marshalls konståkning Challenge, där resultaten bestämdes lever av call-in röster och texter från tittare i finalen över Michael Weiss med 64% av rösterna.
På 2006 US Open , han vann sin tredje raka titel, och som den nationella mästare, automatiskt utsågs till den amerikanska OS och World team.

Vid vinter-OS 2006 , åkte Weir ett personbästa kort program och var på andra plats efter Evgeni Plushenko i detta segment. Dock utelämnade Weir några av hans planerade hopp i det fria skate, och avslutades på pallen på femte plats. På 2006-VM , slutade Weir sjunde, kämpar en gnagande ryggskada.

Weir började 2006-2007 konkurrenskraftiga säsongen på Skate Canada , där han kom på tredje plats, sedan gick vidare till VM i Ryssland och vann en silvermedalj, hans tredje raka medalj vid detta evenemang. Han kom tvåa på 2006 Marshalls konståkning utmaning med hans framförande Svanen , en utställning version av hans OS-programmet, och Weir underskrift bit.

Weir återtogs från 2006-2007 Grand Prix-finalen innan den fria skridsko på grund av en höftskada han drabbats av i ett missfoster faller under den korta programmet. [54] Under 2007 US Open , var Weir på andra plats efter det korta programmet, mindre än en punkt bakom Evan Lysacek. I det fria programmet, var han oförmögen att fullgöra sin trippel axel kombination, föll på en trippel loop och fördubblat flera av hans planerade kombinationer. Han försökte en fyrdubbel tå loop men det var tungt två på foten på landningen. Weir förlorade sin nationella titel och slutade på tredje plats. På 2007-VM , placerade Weir åttonde.

Efter besvikelserna i säsongen 2006-2007, gjorde Weir beslutet att skaka hans utbildning regim genom att lämna den enda tränaren han någonsin haft, Priscilla Hill , flyttar ut ur hans familj hem och gå på egen hand till New Jersey för att träna med Ukrainsk tränare Galina Zmievskaya . Han hade därefter en bra start på sitt säsongen 2007-2008 i Cup of China , där han åkte två rena och starka program, nå nya personbästa resultat för både hans fria skridsko och övergripande poäng och vinna guldmedalj
under andra amerikanska Evan Lysacek. Han gick sedan vidare till VM i Ryssland och tog guldmedaljen där, liksom. De två första finish säkrade honom en plats på 2007-2008 Grand Prix Final , där Weir tävlade med en återkommande skada i hans landning foten och snubblade i både sitt korta och långa program, men lyckades ändå placera 4:e totalt.


På 2008 US Open , vann Weir den korta programmet över Evan Lysacek med 1,35 poäng men Lysacek vann det långa programmet med exakt samma belopp, vilket resulterar i en slips. Weir avslutat en aning två på foten fyrdubbla tå slinga i hans långa programmet och fick mer poäng på sitt hopp och i programmet komponenter än Lysacek men Lysacek fick mer poäng för sina snurrar och fotarbete. Enligt ISU regler, i händelse av en slips vinnaren av det långa programmet tilldelas guldmedaljen, så Weir fick silver.

Vid VM 2008 , hade Förenta staterna misslyckats med att medalj alls i varannan disciplin när männen tog isen sist. Weir åkte ett briljant kortprogram och fick en karriär-bästa betyget som satte honom på andra plats. I det fria programmet, åkte han stadigt men trevande, vilket eliminerar den andra hoppar från hans första planerade kombination och fördubbla ett planerat tresteg på en annan kombination. Var dock programmet stark nog för Weir att vinna sitt första World medalj - ett brons -. Och höll USA från att vara utestängda från medaljer på ett VM för första gången sedan 1994.
Under lågsäsong, som utförs Weir i 2008 Festa On Ice tillsammans med Kim Yu-Na .

Weir började 2008-2009 säsongen genom att vinna silver i Skate America i oktober 2008. Han gick därefter vidare till NHK Trophy i slutet av november, där han tävlade och led samtidigt av en kraftig förkylning, men ändå lyckades vinna sin andra silvermedalj av säsongen. Dessa två utföranden kvalificerade honom för 2008-2009 Grand Prix Final , där han vann bronsmedalj i december 2008.

Under 2008 julen, semestern Weir reste till Sydkorea för att utföra i en välgörenhetsmatch skridskoåkning show. Stunder där, ådrog han en svår mag virus som lade honom på sjukhuset och fick honom att förlora eight pounds på en enda dag. Han kunde inte återta alla vikt eller träna för fullt inför 2009 amerikanska mästerskapen i januari 2009, där han pekas den planerade trippel Axel i både sitt kort och lång program och även föll på trippel lutz i det långa, vilket resulterar i en femtedimensionell plats finish. Det var första gången sedan 2003 att han hade varit utanför pallen på Nationals. Han var därefter inte anges till USA laget till VM .

Under lågsäsong Weir som utförs i 2009 Festa On Ice , tillsammans med Kim Yu-Na .
Som förberedelse inför säsongen 2009-2010 Weir gick till toppen skridskor koreografen David Wilson för att skapa sitt konkurrenskraftiga program. Den 26 september 2009, debuterade han sin korta programmet, som var satt till musik av Raúl di Blasio, vid en förmån att fira minnet av 9 / 11 .
I 2009 års Grand Prix säsongen Weir slutade en besvikelse på fjärde plats Cup i Ryssland efter fördubbling flera av de tre hoppen i både sitt kort och lång program, men två veckor senare samlades för att vinna silver i NHK Trophy och samtidigt lider av en förkylning och sinus infektion.  Detta kvalificerade Weir för 2009-2010 Grand Prix Final i Tokyo, Japan, där han vann bronsmedalj.

Weir vann bronsmedaljen vid 2010 amerikanska mästerskapen i Spokane, Washington och därefter namnet till USA laget inför OS. Han blev centrum för en djurens rättigheter kontroverser genom att bära räv päls på sina skridskor kostym vid detta evenemang. Han fick protester från djurens rättigheter grupper Vänner av djur och människor för etisk behandling av djur (PETA) .  När protesterna eskalerade till hot om våld mot honom, meddelade Weir att han skulle ta bort päls från hans dräkt , även om han fortsatte att försvara bära päls som ett "personligt val". Dödshot från djurrättsaktivister tvingas också Weir att ändra sitt boende arrangemang för 2010 vinter-OS i Vancouver . Han hade tänkt att bo på en Vancouver hotell, men av säkerhetsskäl valde att stanna på den säkra olympiska byn , delar en svit med andra amerikanska konståkare Tanith Belbin .

Vid olympiska vinterspelen 2010 , slutade Weir sixth totalt sett, med ett nytt personligt-bästa kombinerade resultatet av 238,87.
Efter säsongen, som utförs Weir i Kings On Ice tillsammans med Stéphane Lambiel , Brian Joubert och Evgeni Plushenko i Ryssland. Han började Kim i en annan is show, All That Skate . Andra åkare som Michelle Kwan , Sasha Cohen och Stéphane Lambiel som utförs i showen också.

Weir inte tävla under 2010-2011 säsongen och bekräftade i juni 2011 att han också skulle missa 2011-2012 säsongen , medan tyder på en konkurrenskraftig avkastning fortfarande var möjligt.

Från början av sin karriär vid tolv års ålder, Weir tränade under lagledaren Priscilla Hill . De arbetade tillsammans först på University of Delaware i Newark och efter 2002/2003 säsongen flyttade till Pond Ice Arena, även i Newark. Weir tillbringade också en del av varje sommar mellan 2003 och 2005 samarbetar med ryska tränare Tatiana Tarasova på International Skating Center i Connecticut i Simsbury, Connecticut .

Han bytte tränare under sommaren 2007 då han flyttade till Ice Vault Arena i Wayne, New Jersey och började arbeta med Galina Zmievskaya , som tidigare tränat Weirs idol Oksana Baiul . [80] [81] Zmievskaya son-in-law och olympiska guldmedaljören Viktor Petrenko fungerar som Weirs assisterande tränare, och hennes dotter Nina Petrenko är en av hans koreografer.

Förutom hans skridskoåkning karriär har Weir antecknade också en poplåt som produceras av Lucian Piane titeln "Dirty Love". Den spelades in i april 2010, och släpptes som en enda i hela världen den 11 januari 2011.

Här kommer en video på när han åker<3. Inspererande (gillar dock ej musiken)



Otroligt gulligt!



Otroligt sött ♥ Låten är gullig med och den svänger riktigt nice! It's okay to be gay och det är det verkligen också och inte bara att vara gay, utan att se ut som du vill, tycka om vem du vill, klä dig hur du vill osv. Den man älskar älskar men oavsett vem det är! Kärlek är något vackert och alla förtjänar som sagt det! Jag lägger upp denna videon för jag fastnade för den och för låten. Jag blir liksom glad av den! :) Så ville bara dela med mig till er alla!

Fight For Your Rights! <3

RSS 2.0