Ursäkta för det dåliga uppdaterande.

Först  vill jag be om ursäkt till alla som läser denna bloggen men jag har inte orkat skriva, eller vara aktiv i bloggen och allt som har med det att göra. Jag har nämligen inte mått så bra på senaste tiden, mycket med mig själv, bortgång i familjen och alldeles för mycket stress och jobb. Så förlåt alla!
 
Jag hoppas på att vi ska komma igång med bloggen igen snart. Jag kommer få extra hjälp av Nick (ja lite mer än innan, han hjälper ju alltid till hihi). För jag fick alldeles för mycket ansvar och det funkade inte med hur mitt liv varit de senaste månaderna. Men det börja gå lite framåt nu så hoppas på det bästa och att min isnpiration kommer tillbaka, då den är helt bortblåst.
 
Jag har inte skrivit om temat "Hatbrott" då det varit mycket och jag har tänkt att börja skriva på den inom en snar framtid, så när det är klart kommer jag att lägga upp den här inne.
 
~~~~~~~~~~~~
 
Ni får gärna komma med tips på vad ni vill läsa om här inne, teman and what not. Var inte blyga vi uppskattar att få lite respons, förslag och tips. Så det är bara till att skriva till oss antingen här inne eller på facebook.
 
 
Vill också påminna er där ute om Landskrona pridefestival som är i Maj!
 
Ha det bra alla!
 
Många kramar // Izzy

RSS 2.0