Manlig kärlek .. // Izzy - Julklappar + Nyårslöften

Hejsan kära läsare har haft fullt upp så mitt inlägg kommer idag ist och temat är Julklappar och nyårslöften.
 
Jag kan ju börja med att säga att jag inte fått alla mina julklappar ännu då jag är född till halv serbisk ortodox och vi firar julen i januari och inte i december som kristna.
Men det jag fått hittills är julblommor, kalender, smink, smink tillbehör, pengar, kaffekokare, choklad ask, golvmopp och emh ja minns ej om det var mer haha. Men glad blev jag i vilket fall som helst.
 
Och nu till nyårslöften:
 
- Vad jag anser om nyårslöften är att det känns totalt meningslöst och faktiskt lite deprimerande att man just bara under nyår får för sig att man ska ha ett nyårs löfte, det blir för mycket press och det känns som att alla nyårslöften bryter man ändå tillslut, så för mig är det verkligen ingen mening alls med nyårslöften men alla får ju göra som dom vill! Jag personligen har aldrig några nyårslöften utan jag gör som alla andra dagar under året, jag väljer att göra löften för min egen skull varje dag och jobba med att uppnå dem än bara att göra det för att det ska bli ett nytt år. Alltså kan ni nog förstå att jag inte har något nyårslöfte heller för det är som sagt som vilken dag som helst för mig och jag fortsätter i samma spår som alla andra dagar som året har. Alltså att jobba med mig själv, lyckas med de saker jag vill göra, utmana mig själv och utvecklas som människa och försöka att finnas till för andra både människor som djur!! :).
 
Så det är allt jag hade att skriva, kanske inte det roligaste inlägget men allt är väll inte roligt heller? ;) haha. Nej ni får ursäkta mig är lite flummig har koffein kick deluxe och är smått stressad inför kvällens äventyr! ^_^ Ha det bra alla! XoXo // Izzy
 

Kiwi - Jul klappar och Nyårslöfte

Så var det dags igen - Jul klappar och Nyårslöften är veckans tema och jag hade tänkt sätta igång direkt efter detta meddelande:

Nästa Veckans Tema; Frågestund; Ställ dina frågor till oss, antingen via bloggen, i gruppen på fb eller i pm till oss på facebook. Ni har hela veckan på er att ställa era frågor (rättare sagt t.o.m Torsdag den 3:e)
Frågorna får däremot ej vara specifikt riktad till 1 bloggare/gästbloggare. Vi ska alla kunna svara på era frågor. Sätt igång, börja fråga. ♥
 
 
  • Vad har du fått i julklapp?  Jag fick En Parfym av Pappa, Björn Hellbergs senaste bok av mamma, den är signerad också. Han skickade till och med hälsning via mams till mig, skit kul :)). Sen hrm, ja tanken som räknas: Arns Rike sällskapsspel.
  • Vad anser du om nyårs löften? De kan vara rättså roliga, men det är inget jag brukar direkt tänka så mycket på, händer väl någon gång.... Men jag lyckas ju typ aldrig hålla dem. Jag fick faktiskt en kommentar ev en kompis ang nyårslöfte en gång som jag tyckte var ganska roligt: "Jag tycker det är så jävla tramsigt med nyårslöfte, varför hålla på att ändra på saker. Jag är bra som jag är, och jag tänker inte hålla på och ge massa löften för att göra andra nöjda"..... Mitt svar; Jag tror du har tappat den röda tråden, nyårslöfte handlar inte bara om att ändra på vem man är. Eller så läser hon för mycket Kalle & Hobbe.
 

  • Vad är ditt/dina nyårs löften? Jag såg en bild på fejjan, den gillades: Mitt nyårslöfte blir att göra mitt bästa på alla nivåer. Den tyckte jag var klockren då det faktiskt är så att man kan ju inte göra något annat än sitt bästa.
 

Då var veckans tema bloggat för min del <3. Nu ska jag åter till min nyårsstädning. Jag hoppas ni alla får en riktigt trevlig nyår (Inte Izza svikaren aka latmask :p) haha. Puss och Kram alla ... glöm inte att skicka in dina frågor till nästa veckans tema <3. Tack så länge <3 hörs om en vecka
 
♥Behöver du en hjälpande hand?  Du får gärna kontakta mig på Facebook eller via mail♠:
[email protected]
Nick-Kevin Forssander
Kika gärna in på min blogg genom att klicka på bilden nedan.


Fredagsbloggarens Religon

Får så klart börja med att önska er alla ett fortsatt trevligt år!

Vad har jag för religon?
Hum, alltså jag tror typ på mig själv och sånt som går att bevisa. Jag tror på alla som uppnår sina egna mål osv.
Jag vill inte placera mig i ett fack här heller eftersom jag är en typ frilansare, plockar de bästa sakerna ifrån alla religoner tror jag. Haha. Men nej, religon är inget för mig.

Acceptansen är väl stor när det gäller mig i mitt umgänge I guess! Haha (Jag är heeelt fel människa när det gäller att skriva om Religon!)

Ändra på synsättet? Alltså va? Jag har inget emot någon så länge människan som är kristen, buddist, muslin osv kan resoektera mig och mitt synsätt på saker. Men jag är nog den som fokuserar på det viktiga i livet som tillexempel min hund, familj, jobb och nära och kära osv. Är inte så brydd när de kommer till religoner och traditioner.

Om jag är med i någon HBTQ organisation? Haha, nej verkligen inte. Men jag finns ju till för alla som kanske blir dåligt behandlade ut av andra som kanske har något emot en för att man är gay, straight, pojke eller flicka, typ.
Som dessa idjoterna som stannade utanför min favoritklubb och skrek "Jävla kuksugare" bland annat. Då ville man bara gå fram och kicka på deras bil alltså och snacka ner dem! Morr!

Gayställen nära mig? Nä de närmsta och bästa är ju utan tvekan Wonk i Malmö. Men det är värt varenda mil att åka tycker jag!
Borde finnas fler ställen? Kan de bli för mycket med gayklubbar? Svar NEJ! :D

Jag har varit på Gretas i Göteborg, Wonk i Malmö och något i Helsingborg som jag inte kommer ihåg namnet på.



Julklappar!
Hårfärg, Check!

Nyårslöften är bra om man kan hålla dom ;)

Jag tror inte jag ska lägga något/några löften för jag glömmer alltid dom! Haha

Dagens citat som jag måste sprida:
"Sorry, I'm not 
Rihanna. I don't love the way you lie"
Sånt jävla härligt citat som min underbara vän Veronicka skrev :)

Asta la Vista, Baby!

Våga frågfa oss!!! ;)

NÄSTA VECKA; så kommer vi köra att vi ska svara på era frågor så ställ nu fråga till oss! ;) Ni har till torsdag nästa vecka på er! Fråga på, ni kan ställa precis vilka frågor som helst som vi alla bloggare kan svara på! 
 
Frågestund;  Ställ dina frågor till oss, antingen via bloggen,  på  facebook gruppen eller i pm. Ni har hela veckan på er att ställa era frågor. Frågorna får däremot ej vara specifikt riktad till 1 bloggare/gästbloggare. Vi ska alla kunna svara på era frågor. Sätt igång, börja fråga.

Izzy - Dejting

- Dejting
 
  • Vad skulle du vilja göra på en första dejt?

    Jag vet inte riktigt vad jag skulle vilja göra på en första dejt men allt känns som att det kan funka. Antingen att man gå och fikar, bio, äta middag eller något annat roligt, finns ju en hel del att göra men det ska inte vara alldeles för påtryckt och överdrivet. Men något mysigt och avslappnat.
  • Har du tips på vad man kan göra när man ska på dejt för första gången?

    Ja det finns ju en hel del som man kan göra men det bästa är väl att ta reda på vad den andra gillar och göra något som den gillar. Man kan som sagt göra allt som jag skrev i svaret där uppe.
  • Vad är okej och inte okej att göra på en första dejt? -Kyssas på första dejten? Ha sex på första dejten?

    Det beror helt på personerna som är inblanade och känner man att man får bra kontakt med den man är på dejt på så är kyssar helt klart ett ja, jag menar det är ju mysigt att kyssas men det är inget tvång att man måste kyssas på första dejten.

    Att ha sex på första dejten är väl kanske inte de man är ute efter direkt men sen vet man ju inte om man får as bra kontakt med den man är på dejt på, det finns ju mycket som speglar in men jag hade helst inte velat ha sex på första dejten men det är inte fel att ha det. Det får helt enkelt de som är på dejten avgöra.

  • Det roligaste minnet från en dejt du varit på? Och den sämsta dejten du varit på?

    Det roligaste minnet från en dejt, hum svårt men ja det bästa minnet från en dejt var när vi bestämde oss för att helt spontant gå på en dejt (vi var vänner innan vi gick på dejt). Vi hade piknick uppe i bergen en vacker vårdag och satt och snackade om allt mellan himmel och jord. Satt och rökte cigg och blåste såpbubblor och tog en massor med bilder. Senare mot kvällen gick vi på bio och det blev en hel del kyssar och det var bara så mysigt och avslappnat! Synd att de bilderna försvann dock...

    Den sämsta dejten jag varit på var det en hel del människor inblandade så det blev liksom så ansträngt och skumt. Men vi valde att ha vänner med oss eftersom att vi aldrig träffats innan. Men det var ändå mysigt och roligt hade jag men det var inte direkt drömdejten då hon jag var på dejt med tvunget ville supa till det rejält med sina vänner och dessutom drog hon iväg med en annan brud. Men jag hade ändå trevligt och roligt så det gjorde faktiskt inte så överdrivet mycket.

     
    Hoppas att alla får en fin jul och ta nu extra hand om varandra där ute!
    Kramar Izzy på återseende efter julafton!
    xoxo!

Fredagsbloggarens Dejting

Skulle vilja öppna upp med att jag är endast 22 och har inte dejtat så mkt i mina dagar, Men ska försöka ge er en så god inblick i vad jag tycker är och kan vara avgörande med att dejting både är negativt och positivt.

Vad skulle du vilja göra på en första dejt?
Hum, alltså det finns ju så mkt man kan göra. Beroende på hur dan den andra personen är. Är det en äventyrlig kvinna så skulle jag nog vilja hitta på saker som ridning i skog, eftersom det är en ut av mina ungdomssporter. Men det finns även middagar, mys framför en stor filmduk m.m.
Som sagt, vad man gör på den första dejten tycker jag ska vara välplanerad och uppfinningsrik.

Har du tips på vad man kan göra när man ska på dejt för första gången?
Ja, för det första så tycker jag att man ska ta reda på så mkt man kan om personen man ska dejta, så att man inte bjuder en äventyrlig kvinna på middag eftersom det kan vara avgörande redan där. Då kan man lätt bli kvalificerad som "tråkig" eller "stel".

Vad är okej och inte okej att göra på en första dejt? -Kyssas på första dejten? Ha sex på första dejten?
Been there done that säger jag. Jag har haft sex på första träffen med mitt ex tillexempel. Men jag har lärt mig nu i efterhand att man ska ge sig själv den självrespekten att inte göra något påtvingat eller inte alltid heller det man känner för. Man får tänka lite längre än vad näsan räcker. Så jag varnar lite för att ha sex under första träffen om man vill vara seriös! Kyssa kvinnan man dejtar tycker jag inte är något som helst fel om man nu känner att man har den attraktionen till denna person man dejtar. En kyss kan säga mer än tusen ord! You know the spaaaarks! ;)
 
Det roligaste minnet från en dejt du varit på? Och den sämsta dejten du varit på?

Sämsta dejten: by Jill Andersson (min storasyster)

Träffade en tjej via internet som verkade väldigt go och mysig och som delade samma åsikt gällande vissa saker.
Men det fanns en sak som vi inte delade samma åsikt, Det var när det gällde kärlek. Enligt den här tjejen så inledde man ett förhållande direkt på första dejten.
Jag menar, man känner inte ens varandra!!!
Sen kom nästa bit som bestod av att hänga på en hela tiden och som ville ha sex.
Man tappade ju helt lusten då man upptäckte att hon dessutom hade stora svettringar under armarna som inte doftade hallon.
När hon sen började prata om enbart sig själv och alla hennes taskiga och dåliga förhållande hon haft så insåg man att hon gjorde allt det man inte ska göra på första dejten!!!

Denna dåliga dejten har min syster Jill Andersson skrivit eftersom jag nu inte har så mkt erfarenhet.

Jag har inte haft en bra dejt tror jag, eftersom jag still is single liskom! Men jag har blivit nerkärad i en speciell. Jag kan ju nämna det man bör vara om man ska ens vara intressant för min del. (Även om det gäller att jag säljer ut mig sj.)
Egenskaperna en intressant kvinna ska ha är självförtroende, ödmjukhet, ärlig, inte vara i behov ut av droger, alkohol eller piller, och absolut ska kvinnan vara jordnära och kärleksfull. För det finns dem gångerna som min kärlek och min styrka försvinner och då måste jag ha en ballanserad partner vid sidan av mig. Blir mkt lättare att tackla de negativa sakerna då :)

Till sist vill jag fråga, vem vill ha nyårskyssen ifrån mig? ;) Haha.

Peas out! See you next friday! <3

Fredagsbloggaren!

 
Todiloo everybody!
Ska dra igenom snabbt alla vanliga presentationsfrågor.
Mitt namn är Zäta, mer behöver nu inte veta ;)
Jag är snart 23. Född i Malmö, studerat i Lund men bor numera i Hässleholmskommun, skitsta!
En sak som jag vill göra tydlig är att jag ALDRIG har skyltat med min läggning eftersom jag anser att det SKA kvitta. Men jag pussade på alla mina klasskompisar i låg ålder. Har dock aldrig placerat mig själv i ett fack försen nu då jag ser mig själv som "butch-flata" (och för alla som inte vet vad det innebär så betyder det att man är lite mer åt det manliga hållet men tänker aldrig i sitt liv byta ut sitt orkan till något som hänger löst mellan bena) Så tolkar jag det i alla fall :)

MINA ÄLSKADE HOBBIES! Ja den bästa är ju Frodo Bagger, sen har vi Bilbo... Just kiddin'!
Jag älskar att vara spontan så det blir mkt att jag leker runder, vissa dagar är det Wonk Just nu är jag liksom sjukskriven för hjärtproblem osv osv, WHATEHELL! Life is wonderful! Men innan de där jeffla hjärtat började klödda så jobbade jag som truckschafför och ibland med hästar som tävlingsgroom och beridare.

Personlighet: Glädjespridare, drivkraft och positivitet samt litet energiknippe kanske jag gör mig skyldig till att vara också.
Jag ser alltid saker ur andras perspektiv innan jag beslutar mig för något!

Min dröm, som kommer gå i uppfyllelse, är att starta upp ett företag som ska erhålla mitt och mammas intresse för hästar och sen samt hunddagis/pensionat!

Jag har glömt en mkt viktig sak! Shit!
Jag älskar mina småsyskon Karolina & Emilia och min mor mega dunder super mkt så det jag säger är ju då att hurt them, I hurt you. Love them and I'll love you! Haha

Peace out!

Man vill ju inte förvandla dejten till ett strul

Tjabba Tjena! Det är dags för KiWi att blogga, och veckans tema är FÖRSTA DEJTEN.


Innan bloggstart så hade jag tänkt berätta en liten nyhet. Jag har blivit befodrad, i all ära så har jag gått och blivit admin. Jag bugar och bockar för att jag fick denna chans, jag kommer inte svika Izza eller Cim.

 

Jag vill också bara passa på att förklara för folk som tycker att denna blogg inte går inom ramen för HBTQ. För så här ligger det till, Phineline kommer inte längre gästblogga, orsak får hon själv berätta om hon vill, men hon hävdar på sin blogg att "bloggen inte går inom ramen längre". Det är alltså inte Phineline som valde att gå själv utan det var så att hon blev ombedd att inte fortsätta pga en rad av orsaker - inte en mängd utan en rad  eller 2 :) ^_^.
Bloggen och FB sidan finns till för att du som HBTQ människa ska bli mer bekväm i dig själv, vi finns här som en hjälpande hand, sen tycker jag för att vi som HBTQ människor ska bli accepterade i samhället gäller det också att visa folk att vi är lika normala som vem som helst. Hur många HBTQ teman kan man följa utan att köra upprepning efter upprepning? Ja bloggen går nu vidare, den kommer utvecklas mer. Men det är fortfarande så att bloggen har ett slogan; "En hjälpande hand". Vi är din hjälpande hand, och vi hoppas att du känner det också.

 

Så där ja, då fick jag det ur hjärtat - då börjar jag;

 

Vad skulle du vilja göra på en första dejt? Vad har jag gjort på en första dejt vill jag ställa om frågan till haha, jag vet ju inte vad jag vill göra. Sånt där kommer jag alltid på i sista minuten nästan. Frågan är ju ställd, så vad skulle jag vilja göra...... Jag skulle för en gång skull vilja bjuda över till mig, laga mat, göra lite efterrätt och dricka vin eller öl? På så sätt kan min första dejt få ett annorlunda intryck, bjuda hem brukar ofta vara något speciellt, något som man ofta väntar med.
Har du tips på vad man kan göra när man ska på dejt för första gången? Har du bjudit ut på dejt så låt försjutton inte din dejt betala! Har ni båda kommit överens, "vi borde gå på dejt" så är det kanske en annan sak. Men vad kan man göra? Jag är ju så jävla kass på detta, jag har aldrig bjudit på dejt, slampan i mig har ju bara tutat och kört liksom.
Där skojade jag med er lite, men det är nära inpå. Jag har haft väldigt otur med kärlek och dejter. Men jag tycker det kan vara ganska mysigt att gå på restaurang och bio liksom, även om den är "tråkig". Eller att gå på shopping, efter shopping turen tar man ett par glas vin eller Öl på krogen och till och med middag.
Vad är okej och inte okej att göra på en första dejt? -Kyssas på första dejten? Ha sex på första dejten? Som sagt, låt inte din dejt betala om du frågat ut honom eller henne. Klart man kan kyssas på första dejten, ibland är "the connection" liksom där. Men man ska vara försiktig, man vill ju inte förvandla dejten till ett strul. Jag tycker det skulle vara för mycket att bli bjuden på kryssning på första dejten liksom, too much going on. Även Spa-dag är nog inget man ska ge sig på.

 

 

Första dejten ska inte vara allt för komplicerad, den ska vara lätt, speciell, men lagom. Sex på första dejten vet jag inte, jag är både på ja och nej där. Det är underbart med sex ju. Är det någon du redan har haft sex med som du beslutar dig för att gå på dejt så nej, absolut inte - do not do it.
Det ska vara en dejt, inte något förspel.

Sen kan det hända att ni båda känner; "jag tror inte vi skulle passa så bra ihop men jag vill ha dig nu", then go ahead and do it.
Sex är en stor grej för min del, men klart att man kan ha sex på första dejten. Men det ska kännas mer än rätt, att kyssas är inte lika allvarligt.

 

 


Det roligaste minnet från en dejt du varit på? Jag har inte räknat det som dejt innan, men när jag tänker efter så var vi ihop i 10 månader efter 2 månaders "dejtande". Det vi gjorde på första "dejten" var att gå på en lång promenad med min hund, vi gick runt halva sjön och sen tillbaka, vi delade många skratt och berättade väldigt mycket om varandra. Det var en riktigt mysig vårdag.
Sämsta dejten du varit på? Med mitt x M, det var vår första dejt, samtidigt som det var en av mina bästa stunder i mitt liv så var det nog den sämsta dejten jag varit på. Ett annat X till mig förstod ju att jag va på dejt med M och gick rakt fram drog tillbaka M's huvud och kysste honom. Detta var på Club Indigo Onsdagskväll, inget roligt minne alls. Men dejten avslutades med väldigt väldigt mycket hångel för mig och M, så det vägde upp. Dejten var den mysigaste fram tills ca 22.00, den förvandlades till en hemsk dejt efter en timme men vägdes upp igen. Jag och M var 2 månader senare ett par och höll ihop i 11 månader.

 

♥Behöver du en hjälpande hand?  Du får gärna kontakta mig på Facebook eller via mail♠:
[email protected]
Nick-Kevin Forssander

 

Det var allt för mig denna Onsdag, vi hörs nästa Onsdag. Glöm inte att kika in på min privata blogg; Blog@KiWi, den är inte den mest uppdaterade just nu. Men snart kickar den väl igång igen. Du kommer in på bloggen genom att klicka på bilden nedan: 


Izzy - reality shows

- Reality Shows!
 
  • Vad tycker du om reality shows?
Jag är inte direkt något fan av reality shows och är heller inte intresserad. Inte för att jag direkt har något emot dem men ja det är helt enkelt inget för mig och de flesta av dessa shower tycker jag är totalt ointressant och förstår inte hur folk kan vilja se det. Men alla tycker vi ju olika och det accepterar jag ju, smaken är ju trots allt som baken, delad. Jag föredrar hellre att se på dokumentär filmer då jag tycker det är mer givande för mig.
 
  • Har du varit med i en reality show? (Om ja vilken) Skulle du vilja vara med i en reality show? Om du skulle få chansen att skapa ett reality program vad skulle det vara osv?
Jag har aldrig varit med i en reality show och skulle heller inte vilja men man ska ju faktiskt aldrig säga aldrig och jag vet ju inte vad framtiden har att bringa. Har varit med i en musikvideo och lite filmer som vänner gjort i skolan i deras progekt arbete men inget mer än så. Jag är faktiskt inte sugen på att skapa någon reality program för det är inget för mig men jag skulle kunna tänka mig att göra en dokumentär film och liknande.
 
Ja jag hade faktiskt inte mer att tillägga om detta så det blir ett litet inlägg från mig denna veckan. Ha det bra alla och ta hand om varandra!
 
XoXo // Izzy

Veckans tema; Realityshow, vlog. Konsten att inte vara Pk.


KiWi om Reality Shows

Tja! Då var det Onsdag och dags för mig att gästblogga igen. Veckans Tema är
 

- Reality Shows!


Låt oss börja <3

Vad tycker du om reality shows? 
Beroende på vad det är för show så tycker jag dem kan vara ganska intressanta, "baren" var verkligen värt att följa. Det var äkta, man fick se hur folk utbildades och utvecklas, jag vill hemskt gärna ha tillbaka "baren". Robinson gillar jag inte längre, bara när ettan eller trean hade det. Big Brother(Sverige), överdrivet och tråkigt men man kan inte låta bli att kolla.
Så hur är min uppfattning? Det är skit men kul. Sen finns det ju reality shows som "Sos Alarm" och "Sjukhuset" som jag tycker är mer än intressanta.
Big Brother USA har jag följt i ca 3 år nu, mycket roligare än Sverige ;).

 

BB USA Säsong 8

 

Har du varit med i en reality show?(Om ja vilken)
Ja jag var med i Baren, fast som ett fan som intervjuades av Meral Tasbas i sista säsongen av finalen, så räknas det? Haha.
Jag har sökt till BB 2 gånger, jag sökte också till mullvaden. Jag skulle söka till baren 2003 när jag fyllde 18, men den 6:e säsongen blev ju inställd pga säsong 5's dåliga tittarsiffror.


Baren Säsong 2.

 

Skulle du vilja vara med i en reality show? 
Ja jag skulle kunna tänka mig vara med i en reality show, bara för att få det gjort liksom. En kul grej, t.ex skulle Baren komma tillbaka så skulle jag lätt fett söka, skulle jag ha kvar min magnifika röst så skulle jag lätt sökt till "X-Factor" även om jag tycker det är skit i Sverige.

Om du skulle få chansen att skapa ett reality program vad skulle det vara osv?
Jag skulle lätt vilja starta ett reality program.  Men säg något som det inte finns reality program om idag så man slipper bli anklagad för att "sno" haha. Tusan, mina idéer brukar flöda men inte idag. 
Typiskt mig asså, haha. Jag har haft så mycket att göra på sista tiden att min hjärna sagt stopp.

Nä om jag ska gå tillbaka till "reality" nu och sluta leva mig in i Internet, haha.
Jag måste ut med hunden och sen har jag en ny blogg att uppdatera: Jag, Cim & Sophie har nämligen startat en X-Factor blogg. Ni får gärna kika in: Tack för mig så länge - hörs nästa vecka. Puss Puss (klicka på bilden för att komma till X factor bloggen)


//ItsKiWiBitch

Elin om jordens undergång!

 
Jordens undergång. Alltså jag tror helt att människor har börjat blanda in fel saker med Mayaindianernas kalender... Den tar ju bara slut slut och det sägs en del osanningar och det blir uppförstorat. Nej, jag tror inte att jorden kommer att gå under om två - tre veckor. Men jag tror eller nej, jag vet att jorden kommer att gå under som småningom på grund av hur vi människor har behandlat vår kära levnadsplanet. Dock är det först om hundra år minst. Men jag tror inte och jag hoppas inte att det kommer bli så att jag nu pluggar inför en tenta som äger rum 22 december och så går jorden under dagen före vilket innebär att jag då har slösat dagarna innan jordena undergång på att plugga  istället för att plugga?
 
Nåväl... Jag kommer förmodligen inte spekulera för mycket kring det hela eftersom jag inte har särskilt mycket kunskap om just varför just mayaindianerna skulle dö ut om se hade så sjukt mycket kunskap om jordens undergång osv. Men men, på den dagen ska jag försöka att plugga inför min tenta som jag då skriver i kriminologi och samtidigt spendera tid med min fina tjej och fortsätta längta till julafton samt undermedvetet oroa mig för att jorden ska gå under... Hihi :) lycka till till mig och mänskligheten säger jag då som avslutning! 

It's the end of the world as we know it. Phineline!

Veckans Tema- Jordens undergång?


Kommer vi att dö om två veckor?

Eller kommer våra makabra kroppar fortfarande vandra på jordens yta?

 

Tror du att jorden kommer att gå under detta året? Varför?
Det tvekar jag starkt på. Och om nu sådant är fallet, är det inte bättre att dö när man inte tänker på det?
Annars kommer man tänka på det ständigt tills det sker.

 


Vad är din åsikt om Mayafolket; - alltså varför tror du deras kalender tar slut detta året? Tror du de har rätt? Varför?
Ja, antagligen tog kalendern slut just för att den inte har förmågan att pågå om och om igen.
Det kanske helt enkelt blev tråkigt med kalender skrivandet.

Varför dog dem ut om det nu vet så mycket om världens undergång?
Får använda mig av den mest logiska tanken, vilket är; människor föds, sedan dör.


Vad kommer du att göra samma dag som "jorden" ska gå under detta året?
Jag kommer göra det jag planerar den dagen.
Dör jag så dör jag,
då kommer jag vara fruktansvärt nöjd över mitt liv.
För jag har haft det bra,
Jag tror vi lägger för stor vikt i att oroa oss.

Så gör er själva en tjänst och bli inte för påverkade av detta, vi ska alla dö i slutet ändå.
Livet är spelet man inte kan vinna över, (än så länge.)

Detta var min cyniska åsikt, dela gärna med er av eran i kommentatorsfältet nedanför. :)


 

ItsKiWiBitch - Tema: Jordens Undergång

Då var det tema; Jordens undergång, sorry att det dröjde, igår hade jag otroligt mycket, nytt jobb och en hel del stress hela veckan. Jag har ju inte ens tid att uppdatera min egen blogg längre. 
Men men - lets get started.
 
Tror du att jorden kommer att gå under detta året? Varför?

Nej det tror jag inte, Jag tror att något kommer hända, men det kommer inte vara vår undergång, kanske en katastrof som gör att det blir "omstart" på jorden? Typ som att vi lever på 1700'talet igen? En planet som heter Nibiru kommer gå förbi jorden och kommer skapa jordbävningar, slå ut vår el och vi kommer inte ha något snabbt sätty att kommunicera med varandra, för våra mobiltelefoner, el, telefoner, etc kommer ej fungera. ja det är för komplicerat för att jag ska orka skriva om det, slå upp nibiru på yourtube eller wikipedia så får ni läsa lite där. Nostradamus (14 or 21 December 1503 – 2 July 1566), en mycket välkänd profet. Och hade rätt många gånger under sitt liv och när man har kollat hans profesia så har han bland annat haft rätt om händelser på våran tid. 
Detta är också för jobbigt att sitta och skriva ner, därför så får ni själva leta upp information.
 

 
Vad är din åsikt om Mayafolket; - alltså varför tror du deras kalender tar slut detta året? Tror du de har rätt? Varför? Varför dog dem ut om det nu vet så mycket om världens undergång?
 
 
Struntprat: Vad folk ofta glömmer att nämna är att Mayakalendern börjar om! Och mayafolket har inte dött ut, ättlingar till mayaindianer lever än idag, 1992 fick Mayaindianen Rigoberta Menchú nobels fredspris för sin kamp för mayaättlingarnas rättigheter i Central- och Sydamerika. 

Följande text har jag kopierat från min google sökning om mayakalendern:
 
"Maya-forskare påpekar att tanken att kalenderns Långa räkning "tar slut" vid 2012 ger en missvisande bild av mayakulturens historia.
För moderna mayaindianer har året 2012 ingenting med världens undergång att göra och klassiska mayakällor i ämnet är få och motsägelsefulla om eventuell mystik kring talet 13. Detta tyder på att det då fanns liten eller ingen allmän enighet bland dem, om vad detta datum skulle innebära utöver det vanligen befarade vid slutet på en baktun.Den galaktiska konjunktionen avser det astronomiska fenomenet att Solen står på linje med Vintergatans centrum sett från Jorden, vilket inträffar bara vart 26.000:e år. Enligt esoteriskt synsätt inträffar detta den 21 december 2012 och inleder "en ny tidsålder" eller jordens undergång. Esoterikerna menar att detta fenomen har beskrivits och förutsagts i mayakalendern och hos Nostradamus."
 
Så där har jag uttryckt vad jag har hört länge och vet om mayafolket ^^
 
Vad kommer du att göra samma dag som "jorden" ska gå under detta året?
 
 
Jag befinner mig i Malmö den dagen, min mamma fyller år den 20:e så jag ska vara där. Jag kommer ha med min vovsing, om det skulle inträffa något så kommer jag göra allt i min makt för att skydda min hund, och jag vill inte vara borta från min hund om det nu skulle hända något heller.
Synd é att jag inte kan ta med min katt, men det löser sig. Jag ska mysa, jag ska gå på promenad och jag ska INTE tänka på "jordens undergång" snacka om att må skit!
Sen har de inte sagt att jorden ska gå under, de har sagt att det kommer ske hundratals med katasrofer som leder till att en stor del av jordens befolkning kommer dö. 
 
Jag gillar Izzy's fråga i slutet, så jag hoppas att ni läsare kan diskutera med oss lite på HBQTopia om 2012-fenomenet. Dock personligen tror jag inte att det kommer vara så enormt mycket läsare denna veckan, ämnet är deprimerande och de flesta jag känner bläddrar förbi i tidningen så fort det står något om "jordens undergång" i tidningen- det är jobbigt att läsa om, och man vill inte springa runt och tänka på det. ^_^ - Man kan inte gilla allt :p 
Tack för mig, och glöm inte glo in på min blogg ifall jag skulle uppdatera ^^ - klicka på bilden.


Izzy - Jordens undergång?..

 - Jordens undergång?!
 
  • Tror du att jorden kommer att gå under detta året? Varför?

    Nej det tror jag inte att den kommer att göra och skulle de nu bli så att jorden går under så finns det ändå inget jag skulle kunna göra åt saken. För skulle jorden försvinna så försvinner all exixtens på jorden och det skulle inte spela någon roll om jag gömmer mig långt ner i avgrunden. Detta är inte första gången som det gått rykten och dylikt om att jorden "kommer" gå under och den har inte gjort det hittills. Det som sker, det sker och jag tar dagen som den kommer. Men jag tror verkligen inte att något kommer hända nu när den påstårs att gå under. Men som jag sa innan gör den det så gör den det. Inget att gå runt och må dåligt över. Men ja enligt mig kommer den inte att gå under! Men vi får väl se vad som händer! Mig spelar det ingen roll för gå den under hur ska jag ens kunna veta det? Då jag inte vet vad som händer efter man dött och vem vet vi kanske kommer till den riktiga dimmensionen då? ^^ haha nej nu ska jag avsluta svaret på denna frågan det kan bli hur filosofiskt som helst och alldeles för mycket frågot utan svar!
  • Vad är din åsikt om Mayafolket; - alltså varför tror du deras kalender tar slut detta året? Tror du de har rätt? Varför? Varför dog dem ut om det nu vet så mycket om världens undergång?

    Jag har inte direkt någon åsikt om Mayafolket och jag kan inte säga varför deras kalender tog slut just detta året jag kan bara tolka och säga min egna åsikt men sedan om jag har rätt det är en annan femma. Men jag har inget emot Mayafolket men jag tycker ändå så här att om dom nu skulle veta att jorden går under när de påstås att den ska göra det, hur kan det då vara så att dem är utdöda? Hur kunde ett folk dö ut om dem redan visste när jorden skulle gå under. I min välrd så funkar det inte direkt så, känns bara alldeles för opålitligt och lite smått flumm men jag accepterar dem som tror Mayafolket, för det är inget fel i att tror på olika saker. Men jag själv tycker bara det hela låter knäppt. Sen antar jag att Mayafolket inte orkade skriva mer i deras kalender och att dem tänkte ja men vem bryr sig om vad som kommer ske så långt fram osv. Men jag kan ju ha fel men min åsikt är som så att jag tror inte på att jorden går under. För mig är det lite så hur kan ni veta när jorden går under men ni kunde inte veta hur ni skulle föra ert folk vidare, utan de dog ut istället och det känns bara så knäppt. Men jag vet ju inte varför de dog ut och är inte så insatt i Mayafolket. Men det som händer, händer och då får man helt enkelt acceptera det.

  • Vad kommer du att göra samma dag som "jorden" ska gå under detta året?

    Jag har ingen aning om vad jag kommer göra när domedagen är inne, jag får helt enkelt se vad jag gör. Känns som att jag inte ens kommer att koppla att det är så kallade jordens undergång när det väl är. Jag kommer göra som vanligt antar jag, leva mitt liv och göra samma saker som innan. Inget att stressa upp sig över. Jag är inte rädd för denna dagen! :). Känner att jag inte har något att vara rädd över.

    Ja vad ska man mer tillägga? Jag har faktiskt ingen aning vad mer jag ska säga angående detta. Det som händer det händer och jag acceptera andras tankar gällande detta för vi kan inte säga vem som har rätt och fel. Men för mig känns det så overkligt att jorden skulle gå under, iaf nu!
    See you on the other side? ;)
Ha det bra alla och ta hand om varandra!
 
En fråga innan jag avslutar veckans tema, och min fråga är till er läsare och ni får mer än gärna svara!
Tror ni att jorden kommer gå under? Om ja: Varför?
 
 
xoxo // Izzy

RSS 2.0