Gäst-blogg!

Hallå ja!
Mitt namn är Daniel Matthiesen men kallas Danne eller Danne-man. Jag tänkte att jag skulle börja gäst-blogga och blogga lite på denna sidan för fick förfrågan om det. Klart jag kan blogga på denna sidan men själv driver jag en egen blogg på nattstad om mitt liv, där jag står för min sexuella läggning som bi, men den lutar mer åt gay.
Jag kom ut för ca 5 årsen, det svåraste var någ att berätta det för sin mamma med tanke på hon har alltid tjatat på mig atthon vill bli farmor, hon kanske kommer bli farmor en dag. Man behöver inte ha sex för att få barn utan man kan adoptera ett eller så kan man fixa en suregat mamma..fall man känner för det.
När jag väl kom ut med min sexuella läggning så fattade alla det med tanke på att jag är rätt så "kvinlig" av mig när det gäller vissa saker. Jag sjunger, jag älsakr inredning och mode, mode är någ den ståra delen som jag engnar mitt liv till/med ;p Men man tänkte inte så mycket på det längre, snareare ingen tänkte på det utan dom har acceptera mig för den jag är och inte för den jag skulle blitt och de är det jag är glad över. Lev lite så som du vill leva det och låt dom andra leva livet efter dig..
 

Titta in min blogg - fall ni känner för det! www.nattstad.se/DMatthiesen


Lite dött här inne just nu men det blir bättre.. ;)

Jag skulle vilja ha alla dessa pinsen <3
Riktigt fina är dom! Lär finnas på någon festival hoppas jag på. ^^

Gillar denna riktigt mycket och för alla troende där ute att vara homo, straight,bi, trans, queer and so on är man inte en sjukdom och allt som nu kan tänkas säga.  Om man nu tror på gud borde man veta att det inte står ordagrant i biblen att det är en sjukdom.
Plus kan man inte följa biblen från sida till sida då den säger emot sig själv otroligt mycket. Det vet alla som läst biblen, när man ska tolka biblen så får man tolka den för vad det är och inte ordagrant. Plus man måste ju kunna tänka själv om det också för den delen. För alla människor tolkar vi saker olika. Jag tror inte på gud men jag acceptera dom som gör det, valet är fritt. Man får tro på vad man vill men ja man får ju göra det med sunt förnuft.
Jag tror att om gud nu hade funnits så hade han inte haft något emot någon med tanke på att han skapade människan. Så länge man inte skadar någon annan så är det okej. Sen vem man blir kär i ect spelar ingen roll. För bättre att vara gay och ha ett friskt, hälsosamt och bra förhållande en att vara i ett förhållande där tex mannen slår sin kvinna varenda dag. Så tänk och läs på innan! Alla människor är lika värda that's it. Så länge man är i ett kärleksfullt förhållande spelade ingen roll vad för kön man har! Detta är vad jag tycker, just so you know!

Nu till lite mer glada saker. :)
Jag har aldrig varit för att spela spel på fb men när jag hittade detta spelet blev jag fast. Det är riktigt ovanligt för att vara mig men när man kan vara gay i spelet så måste man ju bara spela. Jag är den brunhåriga och den blonda är min prinsessa och på denna bilden har vi nyss gift oss. Thihhi, jag är verkligen helt galen i detta spelet och det är lätt det bästa spelet på länge inne på fb och nätet just nu. ♥

Jag vet att jag varit dålig på att uppdatera men har tappat insperationen men jag ska försöka att bättra mig. Lite respons hade också varit skoj att få och någon som hade velat kanske gästblogga eller något sådant.

Ta hand om varandra!

Kram / I

RSS 2.0