Beautiful Women Love!

Myspys ♥

"Don't Ask Don't Tell"

Melvin Dwork

Efter 70 år fick Melvin upprättelse

NEW YORK. Idag öppnade USA för öppet homo- och bisexuella att tjänstgöra i det militära.  En glädjens dag för veteranen från andra världskriget, Melvin Dwork. Idag blev det klart att den amerikanska militären öppnar upp för homo-bisexuella att tjänstgöra, även som öppna. Den kompromiss "Don't Ask, Don't Tell", som infördes under president Clintons tid, kunde därmed läggas till handlingarna.
En som firar extra idag är Melvin Dwork. För 70 år sedan kastades han ut som "oönskad" från den amerikanska flottan på grund av att han var homosexuell.

Den 12 september, lagom inför att de nya regler införts, kom beslutet från Pentagon om att hans avsked inte längre beror på att han är "oönskad". Hans avsked klassas istället som "honorable" och det antas att han blev den första veteranen från andra världskriget som fått upprättelse.

Josh Seefried

Även Josh Seefried firar idag. Han är en av de som arbetat hårdast för att öppna militären för homo- och bisexuella genom ett anonymt verksamt nätverk av homo-bisexuell militärpersonal. När president Obama i december 2010 undertecknade det beslut som lett fram till avskaffandet av "Don't Ask, Don't Tell" fanns Seefried med vid ceremonin.
Idag valde även 33 årige Gary Ross, som är löjtnant i flottan, att gifta sig med sin partner sedan 11 år, Dan Swezy (49). De reste till delstaten Vermont där par av samma kön kan gifta sig. Precis vid midnatt då lagändringen trätt i kraft gav de varandra sina löften.

Storbritannien på väg mot äktenskap?..



Lynne Featherstone meddelade att Storbritannine påbärjar den politiska resan mot könsneutrala äktenskap i mars 2012

Storbritannien på väg mot äktenskap

LONDON. Den brittiske jämställdhetsministern, liberaldemokraten Lynne Featherstone, meddelade vid en konferens på lördagen att regeringen i mars börjar samtal kring att införa civila äktenskap för par av samma kön. Sedan 2004 har Storbritannien haft en partnerskapslag motsvarande den Sverige hade innan den könsneutrala äktenskapslagstiftningen infördes 2009.
Trycket på att även i Storbritannien införa en lagstiftning på äktenskapsområdet där ingen åtskillnad görs mellan hur paren könsmässigt är sammansatta har ökat på senare tid.
Premiärminister David Cameron (konservativa) sägs enligt Pinknews.co.uk vara positivt inställd till en könsneutral civiläktenskapslagstiftning. Och vid en konferens för det liberaldemokratiska partiet, som ingår i regeringen, utlovade under lördagen Lynne Featherstone att regeringen i mars kommer ta initiativ till samtal om hur detta skall genomföras. Målet för regeringen är att frågan skall vara löst innan nästa val. Featherstone är minister, motsvarande svensk statssekreterare, med ansvar för jämställdhetsfrågor vid inrikesdepartementet.
Frågan om en religiös vigsel eller vigsel med religiösa inslag är en av de stötestenar som regeringen behöver hantera. I dagens partnerskapslag är det förbjudet att genomföra registrerade partnerskap i religiösa byggnader liksom att vid ceremonin inkludera religiösa symboler, musik eller texter. En politisk process där detta förbud skall tas bort pågår.
Skottland har under 2011 diskuterat att gå snabbare fram och själva införa en könsneutral äktenskapslagstiftning.

Ny Header!



Som ni ser ny header som JENSLEY.BLOGG.SE gjort. Tack för den fina headern! Jag personligen tycker den är as fin. <3 Sedan har jag ändrat om lite på sidan med så hoppas ni gillar det nya. ;)

Alexander Bard.

Alexander Bengt Magnus Bard, född 17 mars 1961 i Motala, är en svensk debattör, författare, föreläsare, artist, politiker och producent. Han grundade och har spelat med musikgrupperna Army of Lovers, BWO och Gravitonas, har hållit föredrag samt deltagit i debatter både i Sverige och utomlands sedan 1995, skrivit tre böcker tillsammans med Jan Söderqvist och medverkar 2011 i juryn i tv-programmet Idol.

Alexander Bard växte upp i Motala. Han var elevrådsordförande i både högstadiet och gymnasiet då han bokade in konserter på skolan, bland annat med Reeperbahn. Alexander Bard startade också en dragshowgrupp med namnet Fermez La Bouche (franska för "stäng munnen") som fick agera förband. Som 14-åring arrangerade Bard världsmästerskapen i Fia med knuff.

Alexander Bard blev första gången riksbekant då han 1982 på löpsedeln och framsidan av tidningen Aftonbladet presenterades som "Satanskyrkans överstepräst i Sverige". Bards ockulta period blev emellertid kortvarig och han övergav sin satanistiska livsåskådning i de sena tonåren och samtidigt som han i en DN-artikel medgett att han varit satanistpräst, har han å andra sidan senare avfärdat påståendet om att han har varit överstepräst.

Betydligt mer seriöst är Bards engagemang för zoroastrismen, en religion med iranskt ursprung. Bard konverterade officiellt till zoroastrismen 1992 efter att ha fått sin konvertering godkänd av det högsta zoroastriska rådet i Teheran, Iran och har sedan dess varit aktiv i Stockholms zoroastriska församling samt driver det internationella zoroastriska nätverket Ushta.

Efter gymnasiet studerade Bard i USA och Nederländerna. Under sin tid i Amsterdam försörjde han sig bland annat som sexarbetare. Senare återvände han till Sverige för att studera vid Handelshögskolan i Stockholm och specialiserade sig på ekonomisk geografi. Bard återvände 1996 till Handelshögskolan där han sedan dess tillhört staben och varit en flitigt anlitad föredragshållare om de sociologiska aspekterna av internet och sociala medier.

(Hittade ingen bild på Bard och hans pojkvän, hittar heller inte hans namn och just nu orkar jag inte snoka vidare, för han verka vilja vara hemlig)

Bard släppte sin första singel "Life in a Goldfish Bowl" 1982 med sin dåvarande grupp Baard där även stripporna Lola Gorgonzola och Juicy Lucy ingick. Under ett studentspex på Handelshögskolan i Stockholm föddes drag queen-karaktären "Barbie" och Bard fick sin första hit: "Prostitution Twist". Kort därefter träffade Bard före detta popstjärnan och skivbolagschefen Ola Håkansson som 1985 hjälpte honom att inleda en framgångsrik karriär som låtskrivare åt andra artister.

Alexander Bard deltog i komponerandet av ett flertal hits under 1980- och 1990-talen åt bland andra Lili & Susie, Ankie Bagger, Barbados, Tommy Nilsson, Jerry Williams, Agnetha Fältskog, Andreas Lundstedt, Arvingarna, Kayo, Pernilla Wahlgren, Troll och Midi, Maxi & Efti. 1989 vann Alexander Bard Melodifestivalen med låten "En dag" framförd av Tommy Nilsson. Bard hade skrivit låten tillsammans med Tim Norell och Ola Håkansson. Låtskrivartrion kallade sig Norell Oson Bard och beskrevs vid den tiden som Sveriges svar på hitmakarna Stock Aitken Waterman. I Melodifestivalen 2011 gjorde låtskrivartrion en tillfällig comeback med bidraget "En blick och någonting händer", som framfördes av Lasse Stefanz.

Army of Lovers

1987 bildade Alexander Bard Army of Lovers tillsammans med frisören Jean-Pierre Barda och nattklubbsprofilen La Camilla. Bandet singeldebuterade med "When the Night is Cold" 1988. Första albumet Disco Extravaganza släpptes internationellt 1989 och det definitiva genombrottet kom med skivan Massive Luxury Overdose 1991. Med hjälp av hits som Crucified och Obsession samt spektakulära musikvideor nådde de stora framgångar i Skandinavien, Tyskland, Nederländerna, Belgien, Frankrike, Spanien, Latinamerika, Mellanöstern och framför allt i Ryssland och resten av Östeuropa. Efter diverse medlemsbyten och ytterligare framgångar på topplistorna splittrades Army of Lovers 1996. Gruppen har dock återförenats sporadiskt därefter för enstaka singelsläpp eller framträdanden runtom i världen.

Vacuum
Idén bakom bandet Vacuum kläcktes av Alexander Bard och producenten Anders Wollbeck som samarbetade på flera av Army of Lovers skivor. Duon hade tröttnat på det glamourösa diskouttrycket och ville skapa mer allvarlig, syntbaserad musik med referenser till vetenskap. 1996 hörde Alexander Bard sångaren Mattias Lindblom uppträda med sitt dåvarande band Sycamore Leaves och imponerades av hans röstresurser. Senare träffade han också den svenska syntpoppionjären och galleristen Marina Schiptjenko (både tidigare och nu senare medlem i Malmöbaserade Page) i samband med inspelningen av ett tv-program. Bard, Lindblom, Wollbeck och Schiptjenko bildade gruppen Vacuum som fick en stor hit med genombrottssingeln "I Breathe" 1997.

Alcazar
Alexander Bard och Anders Hansson var producenterna bakom diskogruppen Alcazar. De producerade bland annat Alcazars hitsingel Crying At The Discoteque som 2000 såldes i över en miljon exemplar i Europa. Crying At The Discoteque är en remix från sången Spacer gjord av fransyskan Sheila 1979. Musiken skriven av Neil Rogers från gruppen CHIC 1979, för Sheila B Devotion.

BWO
Bard arbetade i flera år tillsammans med Anders Hansson, med musikprojektet Bodies Without Organs (vanligen förkortat BWO). De övriga medlemmarna var Marina Schiptjenko (som också var med i Vacuum) och sångaren Martin Rolinski. Bandet splittrades 2009 efter en karriär som omfattade fem album, fyra deltaganden i Melodifestivalen (med en andra- och en tredjeplats i finalen som bästa resultat) samt betydande internationella listframgångar i Japan (två ettor på den internationella singellistan)(, Ryssland och Östeuropa, åtta singlar på Ukrainas Topp 20 redan från bandets första album), samt på klubblistorna i Storbritannien och USA. En kinesisk coverversion av BWOs hitlåt Sunshine In The Rain med den taiwanesiska sångerskan Jolin Tsau blev 2008 års mest sålda singel i Östasien.

Gravitonas
Efter BWOs splittring startade Bard bandet Gravitonas tillsammans med den tidigare punksångaren Andreas Öhrn. Gravitonas skrev ett skivkontrakt med SoFo Records och Universal Music 2010 och planerar att släppa sitt debutalbum i september 2011. Bandet har redan uppmärksammats och firat betydande listframgångar i Ryssland och USA (april 2011).


Familj: Min pojkvän sedan sex år tycker att det är djupt beklagligt att jag är en offentlig person och vill inte att hans namn kommer ut. Självklart är det rätt skönt att leva med ­någon som skiter fullständigt i den offentliga personen Alexander Bard.

Love Is Love! <3

♥ ♥ ♥ ♥



I am beautiful no matter what they say
Words can't bring me down
I am beautiful in every single way
Yes, words can't bring me down, oh no
So don't you bring me down today


Cause you are beautiful no matter what they say
Words can't bring you down, oh no
You are beautiful in every single way
Yes, words can't bring you down, oh no
So don't you bring me down today



True, True!!





RSS 2.0