HBQTopia's nystart!

Tja alla!
 
Jag hoppas att ni har saknat oss lika mycket som vi har saknat att skriva till er!
 
Så här är det: pågrund av personliga förhinder så har vi ju inte lyckats styra bloggen på så sätt som vi önskar. Tyvärr har vi också förlorat våra gästbloggare. Eftersom bloggen varit "nere" ett tag så ska vi därför lyckas styra upp den igen genom att ge den ett nytt liv. Jag (Kevin) har tillfälligt ansvar för bloggen. Iza är fortfarande huvudansvarig men har tagit lite paus, hon kan komma tillbaka och knuffa mig åt sidan när hon vill, and don't we all want her too. 
 
 
 
Vad är nystarten då? 
 
Jag hade tänkt ge bloggen ett nytt fräsht utseende. Givetvis kommer vår vackra huvudbild vara kvar dock. Men en nystart är ju alltid bra med något NYTT. Därför söker vi också med omnejd efter nya gästbloggare.
 
När vi har minst 3 gästbloggare så kommer bloggen börja uppdateras. 
 
Vem söker vi?
 
Vi söker dig som gillar att skriva, du kan faktiskt vara straight, queer, bi, homo eller transexuell/transvestit. Vi söker dig som vill blogga utåt till hbqtfolk m.fl. 
Och vi söker dig som känner att du kan seriöst ägna en dag i veckan åt att skriva ett inlägg i givet tema. Eller videoblogga så klart. 
 
Hör av dig till mig på facebook (Nick-Kevin Forssander): Skicka en liten presentation av dig (ålder, vem du är (smått och gott) och varför vill du gästblogga hos oss?). Dock gör inte en mig (dvs skicka en hel roman)
 
 
Tack på förhand alla. Jag hoppas att det kommer ett flöde mail i min inkorg på fb snart. Återigen, hoppas att ni alla är lika glada som jag att bloggen är påväg tillbaka! Klicka på bilden nedan för att komma direkt till min facebook. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/ Kevin - Administratör

RSS 2.0