KiWiBitch! Skräckis Fräckis!

Tja! Då var det dags igen! Jag får ju inte missa att blogga, kom på nu på kvällen att det är Onsdag ju, haha!

Då var veckans tema Skräck
Lets get started!
 

Vilken är den bästa skräck filmen du sett?; Svår fråga, jag älskar skräckfilmer! Saw 1-3 är väldigt bra filmer! Sen har vi ju Final Destinationfilmerna, otäcka som satan! Jag har ju förkärlek till Scream filmerna (Favoriterna i ordning 1-4-2-3), de är moderna klassiker <3. Vad finns där att inte älska?
Jag vet vad du gjorde förra sommaren 1 & 2 , trean suger röv!..... Vad har vi mer? haha frågan löd skräckfilm, inte skräckfilmer. Nu får jag ge mig haha!
 


Vilken skräck film är den läskigaste du sett och varför är den det?; Ännu svårare ju! Jag kommer ihåg när jag var liten, haha Scream & Jag vet vad du gjorde förra sommaren skrämde skiten ur mig! Idag.... Final Destination tror jag. Eller nä!? Haha gud va svår fråga! Det är så många som är riktigt skrämmande! Texas Chainsaw Massacre är väl ändå de mest skrämande! Det har ju liksom hänt på riktigt!
 

Har du varit med om något läskigt som gjort dig riktigt rädd? (Ända in i benmärgen) vad i sådana fall?; Oja, när Cim stod på andra sidan dörren till källaren, jag trodde det var en mördare, eftersom jag och Cim skämtade om galningar i källaren tidigare. Allvarligt då asså, fy fan va rädd jag blev.
Men det är väl inte det som skrämt mig mest kanske.
Jag hörde någon i min lägenhet en gång, såg en skugga, jag blev skit rädd. Vågade inte fråga ifall någon var där. När jag vågar mig upp så ser jag att ytterdörren står öppen. Det kanske var någon som gick in i fel lägenhet!? Vad vet jag. Men otäckt var det!
Jag vågade inte släppa ett ljud ifrån mig på 10 min, där låg jag med min bok liksom

Tror du på andar?; Ja helt klart
Varför?; För att jag stött på andar, och sett verklighetsbaserade filmer om andar, demoner osv. 

Har du stött på andar eller något annat onaturligt fenomen?; Yepp, jag är helt övertygad att min Morfar besökt mig i min sömn några gånger. En gång var det för att säga till mig att om jag inte slutade supa på det sätt jag gjorde så kommer jag sluta där han finns snart. Vid ett annat tillfälle satte han igång Tv:n och bytte kanal, detta vet jag att det är morfar då han jämt zappade kanaler! "Har du roligt Morfar?" frågade jag, då slutade tvn zappa. Och vid ett annat tillfälle skulle jag och några vänner göra anden i glaset, vi fick svar på några frågor, någon släppte ringen som man absolut INTE ska göra, efter det skedde massvis av otäckheter osv i lägenheten :(.

Vad är alla helgonas dag för dig? Det är dagen då jag gärna har lite XTRA mycket ljus tända, det är en mysig "helg". Det är en helg då vi hedrar de döda, pga detta är också världens "All Hallows Eve" firande utvecklat med "skräck feeling". Men för mig är det mer en mys helg, då jag också skänker några extra tankar till himlen.
 
Firar du det?; Mjo gör jag, kommer dett till Alla Helgons firandet (tända ljus, be, skänka tankar till himlen, så jo det gör jag varje år).Det andra Alla helgonas dag firandet är från och till. 
 
Då var det mitt skräckinlägg. Saknar du mig? Då kan du kika in på min blogg genom att klicka på min mig nedan (Svarta ängeln "Angel of sin")
 
Pooosshaaajj
ItsKiWiBitch!

 

Izzy om Helloween

- Firar du Helloween? Ja jag firar Helloween på ett eller annat sätt och det har jag gjort ända sedan jag var liten, liten flicka.
 
- Vilka/Vilket ställe brukar du dra till i sådana fall? Jag har varit på lite olika event under Helloween både hemma fester och ute på krogarnamen ska kag välja ett av alla uteställena så är ju Wonk en favorit som jag brukar gå till under Helloween.
 
-Är du mycket för att klä ut dig själv och ditt hem under Helloween? Ja det är jag, jag älskar verkligen att klä ut mig. Visst det är inte alltid att jag betalar as mcyket för att klä ut mig eller presterar så mycket på min utklädnad men teaterapa som jag är så älskar jag att klä ut mig och allt sådant roligt som hört till. När man bodde hemma så inredde man ju allting, typ vart ända vrå av yta som fanns haha. Men nu så gör jag inte de direkt, kanske bara om jag ska ha helloween fest hemma hos mig eller något sådant. Men jag hade velat fira Helloween som man gör i USA exakt så men det har man ej gjort sen man var liten. Plus nu när man bor själv är det inte sådär as roligt att göra allt sådant själv hahah.

Vad är ditt bästa Helloween minne? Ja det är en svår fråga att svara på men jag måste säga alla jag minns har varit mina bästa. Låter as lamet och som ett tråkigt svar kanske ni tycker men det är verkligen så! Jag bara älskar Helloween, tända ljus, klä ut sig, tänka på de döda, ja listan är lång. Det ända jag älskar med hösten är Helloween!
Sen lite färgerna med men inte när alla löven ramlat av från träden.. :(

Vad är ditt sämsta minne? Mitt sämsta minne är väl då när man satt hemma ensam med en vän på Helloween i ett as stort hus mitt i ingenstans och körde anden i glaset och det fanns ingen god ande som ville prata med oss. Det var riktigt tråkigt tyckte vi! Så det måste vara det sämsta men bara just den episoden
av dagen/natten.
 
 
XoXo! Happy Helloween! ;) // Izzy

Siiba!

 
SIBA AB
 
Jag gillar att handla på Siba då det är trevlig och hjälpsam personal. Priserna är hyfsade och jag är alltid nöjd med det jag köper där.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

Kiwi Bloggar Halloweentajma

Tjoho! KiWiBitch här igen.
Veckans tema

Halloween: 


Firar du Halloween? Jag brukade fira Halloween alltid, utklädnader också vidare. Men under de senaste åren har jag väl inte lagt ner så mycket energi på det, någon gång kanske. I år läggs det ner både pengar och energi på Halloween!
Vilka/Vilket ställe bruka du dra till i sådana fall? Förr brukade jag dra till en rad olika ställen, alla var ju inte utklädnadstvång. Men främst har jag ju varit på Wonk i Malmö.
Är du mycket för att klä ut dig själv och ditt hem under Halloween? Förr klädde jag ut mig, jag la väl inte ner så mycket pengar på det, jag improvicerade mest! I år ... vad blir det i år? Det ni får ni bilder på sen! Mitt hem? Nej! Aldrig gjort, men man vet ju aldrig vad framtiden har att ge ^^
 
Halloween 2006

Vad är ditt bästa Halloween minne? 2005 & 2006, jag klädde ut mig till Peter Pan, förfest sen utgång på wonk. underbart kul, och vi blev liksom alla lagom fulla. Hihi
Och vad är ditt sämsta minne? 2010, jag hade planerat att måla mig i guld. Jag blev dunderförkyld och satt hemma i 2 veckor. När jag blev frisk igen så var Halloween firandet över.
 
Det var veckans gästbloggande! Hoppas ni får det riktigt trevligt under ert Halloweenfirande som ja börjar nu och pågår i 1-2 veckor? ^^.
ps. Ni har väl inte missat "Roliga Timmen"?, ta dig tid, det är 49 minuter långt. Vi lovar dig en rolig upplevelse ^^.ds
 
Saknar du mig redan? Då får du besöka min blogg under veckan: Blog@KiWi genom att klicka på bilden nedan.

Tema Halloween, Phineline vlogar!

Tema : Halloween
Visste ni att 35% av Englands befolkning tror på spöken?
Samt att 25% av dem påstår sig att ha träffat ett?
Efter videon så vill jag påpeka att ni fortfarande kan nå mig på http://phineline.spotlife.se/ .



Izzy - Otrohet

Eftersom att jag inte har haft tillfälle att skriva om förra veckans tema så kommer det nu ist.
Bättre sent än aldirg men jag har haft fullt upp men nu är jag tillbaka!

Så veckans tema (Förra veckan då):
Otrohet:

Jag kör en sådan här igen där jag tar upp synonymer till ordet otrohet:

- otrogenhet, -trolöshet, falskhet; äktenskapsbrott, otro, vänsterprassel, snedsprång


Vad anser du om otrohet? Ja jag vet inte riktigt i vilken ände jag ska börja men det beror ju på vad alla ser som otrohet, för otrohet för mig kanske inte är otrohet för någon annan.
Otrohet/falskhet mot sina vänner tycker jag inte om alls, det är ett av de värsta sakerna som finns och jag är emot det. Ärlighet varar längst och det har jag alltid tyckt. Jag är också emot otrohet i ett kärleksförhållande om båda parterna har sagt att det är bara dom två och att de ej får hålla på med andra osv. För som sagt allas förhållanden ser annorlunda ut och jag har ingen rätt att säga att dom gör fel osv.

Vad är det för dig? Otrohet för mig är väldigt jobbigt gällande i vänskap, familjen och partnern. Det är inte accepterat för mig men sen så anser jag inte att om båda partnerna i ett partnerskap anser att det är okej att pussa sina vänner och andra osv så är det inte otrohet enligt mig. För som sagt alla bestämmer vi olika och sedan får man ju säga från första början hur man vill ha det med personen man inleder
ett förhållande med.

Var går gränsen till Otrohet? Jag gränser går där man har satt gränsen! Gällande vänskap är det när man sårar dom så djupt och sviker dom eftersom i vänskap är det ju ej sexrelaterat, oftast iaf. Så jag har lite blandade känslor för vart det går. Men om man känner att nej detta kan jag ej  göra för min partner skulle må dåligt över det eller bli svartsjuk, ja då borde man ju helt enkelt inte göra det för då kan det vara påväg till otrohet.
Men har man ett öppetförhållande så är det ju ej otrohet om paret bestämt sig för att dom får tex välja ut 1 annan sexpartner att ha sex med endast. Som sagt otrohet är så olika för oss alla. Men om jag är i ett förhållande där vi sagt att det bara är vi två som gäller och inget annat då anser jag att pussa sin bästakompis tex inte är otrohet men att värsta grovhångla är det. Men som sagt det kan se så olika ut från person till person och vem man är tillsammans med. Men som ett ex jag hade hon var otrogen mot mig så det finns inte och inte gällande de sexuella (vad jag vet) men hon ljög, spred lögner och hela fadderuttan och det anser jag vara otrohet bara att det var på en annan nivå och ett annat sätt än sex, eller hur man nu ska förklara det.

Det finns helt enkelt olika nivåer och grader på detta så man kan aldrig säga helt hundra att så här är det för det är som sagt inget INGEN kan veta helt 100%.

Ja jag känner att jag har inte så mycket mer at tillägga och detta är ett svårt och känsligt ämne tycker jag!
Så jag avslutar för denna gången och hör av mig senare i veckan om det nya temat ;)

XOXO // Izzy

Ta hand om varandra!

Otrohet med KiWiBitch

Hallå kära HBQTopia läsare ^^

Här är jag igen, Nick-Kevin aka ItsKiWiBitch!

 

Veckans tema är Otrohet, väldigt intressant tema vi får se vad jag kommer fram till ^^

 

Vad anser du om otrohet? Otrohet är något som är fullkomligt oacceptabelt för mig, jag förstår inte varför det är så många som är otrogna egentligen siffror talar att 82 procent av skilsmässofall världen över är pga. otrohet, det är fullkomligt icke förståeligt, av denna anledning kommer jag kanske aldrig gifta mig, det måste kännas mer än rätt, men kan du verkligen någonsin lära känna en människa så pass tillräckligt så du VET att denna person aldrig kommer vara dig otrogen.

Vad är det för dig? Otrohet är när min partner går bakom min rygg och har en affär med någon annan, men otrohet är också (precis som phineline syftade på) när en vän ”sticker kniven i ryggen på dig”. Exempelvis: En person som påstår sig vara min vän går till folk och snackar saker som jag har berättat i förtroende till honom/henne. Men självklart då på en annan nivå än otrohet i ”förhållande”. Där av kallas detta för falskhet, men otrohet är ju en form av falskhet. Nä nu är jag ju bara förvirrande för mig själv till och med, hoppas ni hänger med mig i vad jag menar haha, låt oss gå över till nästa fråga.

 

 Var går gränsen till Otrohet? Det finns ju ett ordspråk som lyder "titta men inte röra" som har vandrat i generationer. Jag vet folk som anser att ”om du bara tittar på någon person som var något attraherande så är det otrohet”, men nej det anser inte jag. Samma sak som jag anser att kolla på porr är inte heller otrohet. Porr är något man också kollar på i fallet att lära sig något nytt i sexlivet, eller av ren spänning skull etc. Visst är det många som också kollar på det för att fantisera eller av rent perverst fall, och de som gör det för att fantisera sig med personen på video kan jag sätta otrohetvarning i pannan på, men otrohet är det inte, bara på gränsen till. Otrohet är det om Du hånglar med någon annan än din partner. Otrohet är det om du har sexuellt umgänge med någon annan än din partner. Otrohet är det om du har telefonsex/cybersex med någon annan än din partner. Otrohet är det mer eller mindre om du gör något fysiskt med någon annan än din partner. (Okej, nu snackar jag ju inte ryggmassage osv, jisses… liksom haha.)

 

Det är min syn på Otrohet ^^
Kram to ya all! <3

 

Vill du besöka mig i annat fall än här på HBQTopia så klicka på bilden nedan. Denna bild får du gärna också använda ifall du vill länka till mig – See ya next week – eller på min blogg hihi


Otrohet /phineline

Att hugga någon i hjärtat, att putta ner en individ från en brant backe. Att bryta tilliten totalt.

Otrohet för mig finns inte bara i relationer till en partner.
Otrohet betyder att inte vara trogen mot en person, låt oss säga att en av ens bästa vänner har brytit sitt löfte om att vara tyst om en sak. Och har gått runt och berättat det för antal, då har man varit "otrogen"
Otrohet för mig är när man har bevisat en person att man inte skulle lita på personen ifråga, när man har utnyttjat hela deras tilltro.
När man har misshandlat relationen och svikit den något enormt.
Detta inlägget blir kort och det ber jag om ursäkt för, av personliga skäl så kan jag inte ge mitt bästa idag.
Jag får se till att ge till hundra procent nästa tisdag.

Izzy - Stereotyper

Varför är det så vanligt tror du ,att när människor tänker på Homosexuella(flator, bögar), så tror dom att flator är manliga och bögar är kvinnliga?;

Jag vet helt ärligt inte varför det är så men det är väl som Nick-Kevin sa att det är för att många flator/bögar som syns utåt är just på detta sättet. Men enligt mig så tycker jag inte att det flesta är as manliga och as kvinnliga. Kanske "lättare" att märka på dem men dock så känner jag många som är butchiga av sig (tjejer då) men dom är 100% straighta. Det är helt enkelt steriotyper och sådant kan tyvärr vara svårt att se över eller hur man nu ska
förklara det. Folk bli blindar och antar att alla är så! Man har för lite kunskap helt enkelt och just också att de flator/bögar man ser utåt mest är manliga/kvinnliga.

Vem är det som spridit detta ryckte?

Det är medierna, folket och hela samhället som har gjort det. Varför vet jag inte men så är det tyvärr när det blir en steriotyp av det hela. Folk får reda på en sak och så är det helt enkelt bara så. Man pratar ju med andra osv.

- Tycker du att det är typiskt att flator/bögar är manliga/kvinnliga?

Jag personligen tycker inte att det är typiskt flator/bögar att vara manliga/kvinnliga. Men visst att det finns as många som mer kvinnliga än manliga och  viseversa! Jag känner ju många som är som steriotypen man har om flator och bögar. Men trots det tycker jag inte att det är typiskt. Det är typiskt för folket och alla andra kanske. Men jag vet inte, jag är helt ärligt lite kluven gällande detta. Då jag själv inte är en av dem som är steroptypa flator. Hum svårt, fan trodde inte att det skulle vara så svårt.  Jag har blandade känslor men finns ju många kvinnliga flator/manliga bögar.
 
Första bilden är från 2011 och den andra är sen 2004, då var jag bara en liten liten tös!
                                                                        
Anser du att du är typiskt kvinnlig/manlig? (enligt "normen" av vad man tror flator/bögar är)

Jag är född med en vagina och andra ser mig väl som kvinnlig. Men eftersom att jag lite smått tycker att det inte borde finnas gräns mellan manligt och kvinnligt (visst vi har olika könsorgan men whatever) så är lite halvkluven gällande detta. Samtidigt som jag tycker detta så är jag ju mest kvinnlig av mig om man ser till utseendet. Men jag har alltid varit en pojkflicka sen jag var barn och jag har alltid varit mig själv. Jag är född och uppvuxen så här och formats till den människa jag är idag.
Jag älskar alla färger, jag älskar att sminka mig, klä upp mig, dricka öl, fisa, rapa .. osv listan är lång. Men om man ska se de på detta sättet jär jag både manlig och kvinnlig. Jag trivs att vara den jag är och de delar man ej trivs med arbetar man ju på. Jag växer som människa för varje år som går. Jag har på mig det jag tycker är snyggt, jag beter mig som jag beter mig utan att tänka shit det där var kanske inte så kvinnligt av mig, haha.
Jag är inte den som bryr mig om man köper "tjejkläder" till en pojke och tvärtom, till mig själv köper jag både kvinno och manskläder, jag älska tex att sova i boxershorts men tycker det är bekvämast att ha trosor när man har jeans osv. Det spelar helt enkelt ingen roll för mig om jag är mer kvinnlig eller manlig, jag vet inte helt 100 hur andra tolkar mig som. Men man ser ju att jag är född till kvinna (med vagina).

Ja jag vet inte riktigt mer vad jag ska skriva tror jag nöjer mig med detta!

Kramisar alla och trelig helg! Ta hand om varandra!
 
// Izzy!

Its KiWiBitch! - Tolkningar!

Så först och främst, sorry att jag inte hann blogga igår, jag blev inkallad till jobb så jag var tvungen att släppa allt ^_^.  Lets get it started baby!

Veckans Tema:


Tolkningar -

Varför är det så vanligt tror du ,att när människor tänker på Homosexuella (flator, bögar), så tror dom att flator är manliga och bögar är kvinnliga?; Frågan är obviously enkel enligt mig. Det är för att otroligt många flator/bögar som syns utåt är väldigt macho/kvinnliga av sig, inte längre kanske, men förr i alla fall, och söker du på HBQT vloggar osv så är det antingen en machoflata eller fjollbög som sitter bakom camen.

Vem är det som spridit detta ryckte?: Svaret finns ovan egentligen, så jag ställer om frågan, "Vem har tagit detta ryckte till nästa nivå?" - det är däremot media & folket måste jag ju säga. Bara för att du är flata behöver du inte se ut som en man, och bara för att du är bög måste du inte vara en översminkad pojke som talar som egentligen bara en kvinna kan. Jag blev en gång intervjuad i ett skolprojekt, hur det är att vara öppen i homovärlden, de klippte bort mig och ersatte mig med en fjolla. Samma sak gjorde de med min kompis Theres som är allt annat än en macho flata. 
 
Till vänster Perez Hilton, till höger "Bruno", Bruno spelad av Sasha Baron Cohen, är någon som ofta kommer på tal/bild när man pratar bögar. Perez Hilton också!
 
 
- Tycker du att det är typiskt att flator/bögar är manliga/kvinnliga? Svar ja! Det är typiskt/vanligt, men det betyder inte att det är ett måste att man skall vara kvinnlig eller manlig för att vara bög eller flata och lite så har det faktiskt blivit. Ser man någon som driver om flator eller bögar så är det genast en macho eller fjoll skest man lägger till. Men ärligt talat så är det oftast mest riktakt till killar. Då de är på något sätt bäst på att utmärka sig själva! Om man bortser från Ellen dvs.

- Anser du att du är typiskt kvinnlig/manlig? (enligt "normen" av vad man tror flator/bögar är): Folk brukar säga till mig att det syns på mig att jag inte är hetero, skulle jag vara hetero så har jag nog en enormt perfekt kontakt med min feminina sida får jag höra ofta. Men jag anser inte mig själv som kvinnlig, däremot så gillar jag att spela över :p. Jag tycker det är allmänt kul att leka fjolla, men nej jag anser mig själv som ganska "killig" av mig. Men när det kommer till Mode & utseende så är jag väl så "bög" jag kan bli! Jag är ju överfixerad av mode och utseende! och dessutom så är jag riktigt fjantig av mig och har förkärlek till udda artister och filmer som gör mig till gay antar jag :p - i Högstadiet blev jag kallad bög för att jag gillade Spice Girls (ärligt talat så älskade jag deras musik, gör än idag, men jag tyckte de var jättesnygga också!). Tyckte det va lite fail att bli mobbad att ha posters på Spice Girls på väggarna! ... Tänk efter vad är mest bögvarning, bilder på tjejer eller killar på väggarna om man är kille?
 
Jaha, det var det ja! Det var lite enklare att blogga om detta än jag trodde haha!
Saknar ni mig under veckan så är det bara till att kika in på min blogg genom att klicka på bilden nedan, Puss Puss.


 
 

Tolkningar och stereotyper skapta av samhället, Phineline.



Veckans tema är tolkningar
Jag tror att varför omgivningen har fått för sig att flator är "maskulina" och bögar är "femme" är pga stereotyper,
 (lägg märke till att när jag säger flator och bögar så är inte de orden negativtladdade.)
En stereotyp är en generalisering av en grupp människor som har tillagts vissa egenskaper, detta tyder på att människorna inte ser dem som egna individer med specifika karaktärsdag, utan istället som en grupp.
Så om en individ har sett fyra maskulina flator och fyra feminina bögar, så kommer den individen tolka det som att alla är sådana av fördomar.
Så vi är personen som i början sätter stämpeln på hur en grupp är ifråga, för vi är för lata för att lära känna en ny typ av människa. Utan vi låter tidigare erfarenheter påverka hur vi tror en person är huruvida.
Sen enligt mig, så finns det inget som heter maskulint eller femenint, men det är en helt annan diskussion som vi kan ta en annan gång. :)
 
Jag ser mig som flata, och jag klär mig som jag själv anser är bekvämt och känner för just den dagen.
Sen mina egenskaper är inte skapta efter en viss könsroll, jag beter mig och är som den personen jag har blivit formad till och valt till att vara.

Om ni saknar mig så når mig här; http://phineline.spotlife.se/

Izzy om förebilder...

Veckans tema är förebild/er, men vad är egentligen en förebild? Jag personligen tycker att det är svårt att säga vad det är.

För för mig är en förebild någon man ser upp till, som har påverkat en bra och som man finner inspiration av!
Men efter att jag läste och snackade med Nick-Kevin om detta lite kort så fick han mig att tänka till lite!
För hans syn på just ordet förebild var inte alls som min syn! Alla tolkar vi ju allt olika, vilket är väldigt intressant.
Men jag har iaf många förebilder och för mig är det personer jag inspereras av och ser upp till.

Här kommer synonymer till ordet:
förebild:
- mönster, modell, rättesnöre, vägledning, norm, mall, förlaga, original, exempel, prototyp; ideal, föredöme, idol, ikon, hjälte, efterföljansvärt exempel, föresyn

Är du en förebild för någon?: Om jag ska vara helt ärlig vet jag inte om jag är det men det hoppas jag på ett sätt. För som sagt för mig är ju en förebild någon man ser upp till och det är en idol, jag anser inte att en förebild är någon man vill vara och sträva efter att härma helt 100%. Vet att mina syskon barn ser upp till mig och det gör ju en extra glad och pirrig i hela kroppen! Älskar mina syskon barn så det är skönt att dom ser upp till en. :).

Vill du vara förebild åt andra?: Ja det vill jag vara men dock inte så att de härma mig och tar efter mig i allt.
Men vara någon de ser upp till och få inspiration av! Jag vill vara en röst till dem som inte kan, vågar stå upp för
sig själva, osv. Listan är lång. Jag vill påverka folk, hjälpa folk, djur och allt levande om man säger så!

Vad är en förebild för dig?:  Har ju redan lite smått nämnt vad en förebild är för mig och det är som jag skrev lite längre upp:
 
-Någon man finner inspiration av.
-Någon som vågar säga till om saker.
-Någon som kämpar för bra ting!
-Någon som gör en stor påverkan i ens liv och hjälper en i svåra stunder.

En förebild kan vara så mycket och som jag också skrev innan vi alla tolkar olika i saker och ting, det är inget fel i att göra det. För ingen kan veta vad som egentligen är rätt, till 110%! Men kort och gott en förebild för mig är någon jag ser upp till, som inspirera mig och som får mig att må bra! Haha. Känner att jag har riktigt svårt att förmedlar vad jag vill ha sagt men jag hoppas ni förstår ändå på ett ungefär vad jag menar! ;).

Vem är din största förebild?: Då jag har otroligt många förebilder så är det svårt för mig att bara välja en för alla är lika stora för mig! Men om man börja med en som inte är kändis så är det min mamma.
Min mamma är min förebild då hon är otroligt snäll människa, vill förbättra världen, hjälper alltid en, är omtänksam och ja listan är lång. Hon får mig att må bra och har alltid stöttat mig i allt jag gör, hon tror på mig och det känns helt underbart! Sen är mina systrar också mina förebilder då dom är starka i sig själva och bra föräldrar till sina barn!

Mina kända förebilder är Joan Jett för att hon är så otroligt underbar, vacker, vegan, bra musiker, sjunger bra, spelar i ett bra band och spelat i the bästa bandet The Runaways! Jag har helt betuttad i denna kvinna och tycker hon är den vackraste som vandrat på denna jorden! Jag får mycket inspiration av Joan och jag önskar att jag med var i ett band, synd att jag är så satans blyg bara och inte våga sjunga inför publik! Hahaha.
Hon är verkligen min idol och jag hade inte tackat nej till henne! Aaah mindre än Cherie Currie som sjöng i The Runaways!
Joan Jett! <3<3<3<3<3
 
Gene Simmons är också en stor idol då han är en riktigt bra affärsman och jag bara älskar honom! Jag känner att jag inte behöver säga mera för att ja han är allt! Älskat honom sen våren 1988!
 
Ellen Degeneres är också en av mina idoler då hon är så jävla underbar ocxh rolig! Jag får inspiration av henne också och hon gör mig glad i hela kroppen.
 
Det finns så sjukt många jag kan lista upp men väljer att inte göra det då det skulle ta en evighet! Så jag tackar för mig, för denna gången!

Ha det bäst!! // Izzy

Jag Är Min Egen Förebild

Idag är ju egentligen inte min bloggdag! Men eftersom jag inte hann blogga i Veckans Tema igår så får jag göra det idag istället, här kommer mina tankar om Förebilder

Är du en förebild för någon?; Ärligt talat så hoppas jag verkligen att jag inte är en förebild för någon. 

Vill du vara förebild åt andra?; Jag är min egen förebild, och jag tycker att alla ska vara sin egen förebild istället för att ha någon förebild. Mer om detta berättar jag snart.
Vad är en förebild för dig?; Först och främst: Begreppet förebild är att ta efter (gå i någons fortspår). Och detta är just varför jag inte vill vara en förebild till någon. Varför ska man gå i någons fotspår? Varför inte ta inspiration av någon och göra något till ditt eget? Du kan ha en idol, som inte alls är samma sak som en förebild enligt mig. En idol är någon du ser upp till, någon som har en stor betydelse i ditt liv. Någon som har ändrat på din livssyn utan att du direkt försöker gå efter dem, en idol är något du har för att få inspiration

Vem är din största förebild? Mina stora inspirationer/idoler är L.J Smith, skapare av bokserien The Vampire Diaries, hon fick mig att inse hur mycket jag saknar att skriva, hon fick mig inspirerad till min egen bok genom sitt magnifika sätt att skriva på. En annan inspiration/idol till mig är Sandra Bullock, hon är en av världens mest omtyckta och mest välomtalade skådespeleskor, men hon har fortfarande fötterna på jorden, hon driver sitt eget konditori, där hon arbetar själv till och med! Hon nöjer sig med att göra 1 till 3 filmer vart annat eller vart tredje år, och hon skänker stora pengar till välgörenheter varje år. Britney Spears fick mitt intresse för musik och dans att växa, hon är orsaken till varför jag har en sådan enorm kärlek till dans och hon är min stora inspiration till dansen. Jag har tack vare bland annat dessa personer vuxit som person. På senare år har Demi Lovato blivit en stark inspiration, varför? Hon har haft det lika tufft under sin skol tid som jag, hon står idag på sina två fötter och kan fälla kommentarer som "You Broke my heart, you are so talented. Screw all the bullies out there, look where I am, look where you are, stay strong" dessa ord sade Demi till en deltagare i X-Factor USA 2012, kanske inte på pricken så, men i den stilen. Hon är en stor inspiration till alla mobbade barn och ungdomar där ute, en inspirerande ängel!

Kort och gott om min syn på Förebilder, jag vill inspirera er alla där ute: Var din egen förebild, gå din egen väg, ta  med dig råd och ord och låt personer inspirera dig, inte leda dig. En förebild leder, en idol inspirerar! Jag gillar helt enkelt inte förebilder :p <3

Puss & Kram!
 
Saknar du mig Redan? ....Glöm då inte besöka min blog: Blog@KiWi
 

Vem TUSAN är KiWi? Del 2

Så nu får ni lära känna mig lite mer..... Bättre att dela upp inläggen så det inte blir mils långa!
Del 1 Hittar Du HÄR
(Inlägget är redigerat! Jag är extremt dålig på att förhandsgranska mina blogg inlägg haha, ursäkta felen i inlägget, nu ska det vara bra ^^)

Tema Film & Böcker - Gaytema: Favorit filmer/serier/böcker? Info om vad det handlar om, namn, huvudkaraktär/huvudkaraktärer, författare/producent, omdömme.
 
Asså jag är urkass på gay-serier och filmer. Så berätta karaktärer också vidare blir bara jobbigt haha. Dock... En film som jag älskar är:

Transamerica

 
En djup underbar film med Felicity Huffman i huvudrollen som Bree, en preoperativ man till kvinna transsexuell som tar en oväntad resa, när hon får reda på att hon har avlat en son, spelad av Kevin Zegers. Det är ett måste att se denna film, jag grät, jag skrattade och jag njöt. Denna film är snart hemma i min film samling, jag vet inte varför jag inte har införskaffat den än!
 
 
 
En annan gay film som ingen kan ha missat är väl ändå Brokeback Mountain?! Du som missat den kommentera gärna det i detta inlägg.... I really need to know haha. 
 
Dante's Cove är en bra Tv serie, jag har bara sett två-tre avsnitt, och de hade inget med varandra att göra direkt, så berätta handling i detalj blir lite svårt. Men det handlar om vampyrer, gayfolk osv, vilda sex/kärleksscener, det ryktas även att vissa har sex på riktigt i serien. Jaja det var filmer/tv-serier i gay tema jag kunde tipsa om.... Boys Don't cry får man väl nämna också, men den känner ju alla till :p
 
 
 
 
För eller emot porr?; Det är klart att jag är för porr! Jag tycker erotik och porr är vackert till en viss del! Gå till mitt PORRINLÄGG på min blogg för att läsa lite mer om Porrindustrin ^^. Länken öppnas i ett nytt fönster!
 
Teaterföreställningar/Teaterpjäser/Musikal/Kabaré?; Musikal... hmm, Chicago är en härlig musikal med Chathrine Zeta Jones, Richard Gere & Rene Zellweger. Men inte direkt i gaytema väl, men den är omtyckt av gayvärlden. Andra Musikaler som jag gillar: Singing in the rain, inte heller direkt gaytema, men omtalad ju ^^ Sound of Music, och en musikal som Cim presenterade för mig; RENT som är en ny favorit ^^.. DEN är minsann i gaytema. Teaterföreställningar osv var så länge sedan jag gick på att det inte direkt finns någon jag kan nämna.
 
Tema Religion - 
Vad har du för religion?; Kristen Protestant Troende/ikke troende?; Jo, troende är jag väl ^^. Till en VISS del!

Vad säger din religion om just homosexuella relationer?; Eftersom jag inte är den som riktigt kan Bibeln i huvudet så hämtar jag lite info från internet! *Kristendom och homosexualitet påverkas av tolkningen av Bibelns text och värderingarna i samhället. Förutom under de sista årtiondena har både katolsk, ortodox och protestantisk kristendom allmänt haft en negativ och fördömande syn på homosexualitet, grundad på Bibelns ord har tolkas som att homosexualitet skulle vara en synd. Gamla testamentet och Moseböckerna präglas av synen hos forntidens judendom. Vissa tolkar texterna som om de handlar om homosexualitet, andra som att de handlar om pedofili. I evangelierna finns inga uppenbara referenser till sexuellt umgänge mellan personer av samma kön.

Jag vill DOCK lägga till något jag tycker är otroligt ofattbart och äckligt:
Detta handlar om Sodom & Gomorra!

Enligt Bibeln ska Gud i vredesmod ha förgjort städerna Sodom och Gomorra söder om Döda havet, men låtit Lot och hans båda döttrar bli räddade undan ödeläggelsen av två änglar. Man kan läsa hela berättelsen i Första Moseboken 19.

Senare på kvällen kommer männen i Sodom och säger

De ropade till Lot: "Var är männen som kom till dig i kväll? Skicka ut dem till oss, vi skall ligga med dem." Lot gick ut i porten och stängde dörren bakom sig. "Bröder", sade han, "jag ber er, gör inte något så ont. Jag har två döttrar som ännu är orörda. Låt mig skicka ut dem till er, så kan ni göra med dem vad ni vill, bara ni inte gör något mot dessa män som har fått en tillflykt under mitt tak.
— Första Mosebok 19: 5 f.

Det Lot gör är alltså att skydda de båda männen genom att böna Sodoms män att våldta hans eget kött och blod.

Senare i texten kan man läsa att männen gav sig inte utan änglarna kom till hans hjälp och senare förstördes staden av en vredgad Gud. (Första Mosebok 19. 13)

FLYKTEN;
Lots hustru vände sig dock om under flykten och förvandlades till en saltstod, som straff för att hon inte lytt ängelns förmaning. Lot fick fly till Soar men gav sig, efter förstörandet av Sodom och Gomorra, iväg och levde i en grotta, då han inte vågade stanna i Soar. (Första Moseboken, 19. 30

Döttrarna konstaterar vidare att de i grottan inte kommer att träffa några män. De ger därför sin far vin att dricka och ligger samman med honom för att kunna få barn och föra släkten vidare. De båda kvinnorna födde två sönder (Första Moseboken 19: 38), som kom att heta Moab och Ben-Ammi.

Eftersom jag inte hittar någon vidare information om detta är det alltså OKEJ med incest, men inte okej att vara homosexuell!
 
Samhället -
Hur är accepterandet där du bor?; Ganska dåligt tyvärr, majoriteten skrattar bakom din rygg om de hör rykten, spottar, fäller omogna kommentarer osv. Dock finns det faktiskt en del som accepterar.
Vill du ändra på synsättet?; Nej, jag tycker om att folk spottar mig bakom ryggen och viskar och fnittrar. 
Ärligt talat så rör de inte mig i ryggen vad de säger om mig.
Men alltså för er som inte riktigt förstod så var jag sarkastisk ovan, vilket innebär att jag självklart vill ändra på synsättet! 
Är du med i någon HBTQ-orginisation/rörelse?; Räknas HBQTopia? ... GaynessinSweden är jag ju med i :)
Finns de något gayställe nära dig?; Nej närmst är Malmö, Helsingborg har väl gaykväll på någon nattklubb någon gång.
Tycker du det borde finnas fler ställen?; Självklart! Minst 1 i Helsingborg tycker jag och minst 1 i Lund 
Har du varit på en gaybar eller gaykrog?; Ja minsann det har jag ^^
I sådana fall vart, och hur va dem?; Wonk, Tip Top (finns ej längre), Pan Club, Cozy Bar, Torget, Buddah Bar, Och många fler, för många för att räkna upp, kommer inte ens ihåg namnen på alla. De flesta har varit helt underbara, smällar man får ta är väl vrålknull på toaletten också vidare... Eller är det smällar man får ta? Nej tycker jag egentligen inte, man kan faktiskt vänta tills man kommer hem!
Internet - Gaycommunity:
Är du medlem i någon gayhemsida?; Jag var medlem på QX, glömde logga in på 4 månader och blev borttagen :( Hade massor av oersättliga bilder där :/. 
Har du någon blogg?; Det har jag minsann, du hittar bloggen genom att klicka på bilden som finns längst ner i inlägget.
Läser du andra HBTQ-bloggar?; Jag läste en hel del, men har typ tappat greppet, denna räknas väl? Haha. Tips på bra bloggare; Kan jag ge men de är inga HBQT människor, jag ska leta upp några och länka dem sen ^_^. Ninni (glad go tjej, med samma smeknamn som jag :p), Hanna Ek (skriver otroligt bra) Diivan, (Min bästa goaste, tuttigaste diiva)
 
Så där ja! Det var alla Era Teman som jag gått igenom där ja! Saknar du mig redan? Besök då min blog; Blog@KiWi genom att klicka på bilden nedan. Ett inlägg till kommer idag, eller imorgon, även om det inte är min blogg dag imorgon, eftersom det är ganska sent på kvällen redan och jag har annat att hinna med också. Puss & Kram!

Vem TUSAN är KiWi? Del 1

ItsKiWiBitch!

Nu mina små underbara sötnötar ska ni få veta vem jag är! Jag ska köra olika teman ni har haft i 2 inlägg. Tema Förebild kommer i ett separat inlägg, så... Idag, kommer ni läsa 3 inlägg ifrån mig <3.

(Inlägget är redigerat! Jag är extremt dålig på att förhandsgranska mina blogg inlägg haha, ursäkta felen i inlägget, nu ska det vara bra ^^)

Lets Get It Started!

Namn: Nick-Kevin Joachim Forssander Ålder; 27 Bor; Örkelljunga, född och uppvuxen i Lund

Hur kom du ut?; Först och främst kan jag ju berätta min läggning; Jag är bisexuell, jag har haft 2 pojkvänner och 4 flickvänner sedan jag var 15 år. 
Jisses, minnet börjar spöka, hur kom jag ut? Jag fick aldrig chansen att komma ut för min mamma, då min tokiga lillasyster gick igenom mina meddelanden där det fanns flört meddelanden med en kille, så hon visade ju det för mamma, då var jag 16 år.
Pappa fick reda på att jag var bisexuell via Talk Showen Hanna på Tv3 (thats another story).Jag kom ut för mitt ex att jag var bi/experimentell, jag trodde hon kunde hålla mun, vi var ju bra vänner liksom, 5 minuter senare visste hela skolan detta. Vid detta tillfälle gick jag fram och kysste en kille jag visste var gay. Jag misstänker att jag än idag är en legend på den skolan. :p

När du "kom på" att du var HBTQ-människa; Jag har nog alltid vetat, men redan när jag var väldigt ung (nope, not gonna tell age) så upptäckte jag att när jag kollade igenom min styvpappas porrtidningar han försökte gömma på toaletten att jag blev upphetsad (varm inom mig) när jag såg både den nakna mannen lika väl som kvinnan. Haha, okej jag var faktiskt typ 7, om ens det!

Hobbys; Skrift är en otroligt stor hobby, jag älskar att skriva. Sen är jag ju en film/tv-serie samlare, så det är ju också en hobby, även musik, dans och träning.

 
Vad är min sysselsättning?; Just nu så har jag utbildningspraktik på Coffeehouse by George, med chans till anställning.


Vad är din stora dröm?; Att jag en dag ska vara en väl omtalad författare!

Personlighet; Kort förklarat: En Galen kille som snart är 30, men han tror att han fortfarande är 20. Nja inte riktigt men nästan. Jag går min egen väg, jag låter inte folk trampa på mig, och jag låter inte folk trampa på mina vänner! 

3 egenskaper om dig själv; Galen, Snäll & Ärlig

 
Bilden är tagen 2005: 20 år är jag här.
 

Tema Pride 
Dina Tankar och Åsikter Om Just Pridefestivalen: 

För eller emot?; Dah! Obviously för ^^. Grejen är den att jag tycker Pride festivalen är ett perfekt tillfälle för alla HBQT människor att träffas, umgås och gemensamt känna tryggheten och få fler folk att kunna acceptera dem för vem dem är. Visst kan jag tycka att en hel del HBQT människor sätter käppar i hjulet för sig själva, O man nu vill bli accepterad och sedd som en vanlig individ, så behöver man inte springa runt och vifta med tuttarna eller pillen liksom!
 Annars är paraden underbar och enormt kul!
Finns de nära dig?; Nja! Regnbågsfestivalen i Malmö är väl närmst i sådana fall.
Har du varit på Pride?; Oja 2003-2009 var jag på Pride varje år. Har varit gått på Regnbågsfestivalens evenemang et X antal gånger också.
I sådana fall var?; Malmö & Stockholm

 
Sthlm EuroPride 08'

Hur var det?; Pride har haft enormt stor betydelse för mig, jag har lärt känna några av de bästa människorna jag känner idag tack vara Pride, jag har upplevt drömmen att dansa inför tusen tusentals människor på stora scenen. Ååååh, så mycket minnen jag har med Pride. Pride fick mig att växa som människa!
Vill du åka till någon speciell Pridefestival?; Ja.

Var?; San Fransisco & Berlin, jag har aldrig besökt dessa 2 omtalade och underbara städer, och ser Pride som en perfekt möjlighet!


Tema Sex; VARNING FÖR STARKA ORD ^^ :p
- Giver or a taker?; Hahaha! Vilken fråga! Ärligt talar så beror det väl på hur ni menar! Jag är självklart en giver!  Jag älskar att knulla, har aldrig direkt varit en stark ”taker” liksom! Nej! Alltså jo visst är jag en ”taker”, så länge det inte handlar om analsex. :p.

När va det du hade samlag för första gången med en kille/tjej?; Jag var 10 år när jag hade min första sexupplevelse med en tjej, jag var 13 när jag hade min första fullbordade sexupplevelse med en tjej, fullbordad menar jag då alltså sex med utlösning!..... Upp med hakan!!!
 Jag var 14 år när jag hade min första sexupplevelse med en kille, Jag var 15 när jag hade min första fullbordade sexupplevelse med en kille

Hur va första upplevelsen?; Hahaha! Konstig! Otäck, underbart.

Vad det känslor inblandat eller va det på fyllan?; Kort förklarat: Nyfikenhet! Så nej inga känslor inblandade!

Udda sexupplevelser?; Oj! Alltså jag har prövat väldigt mycket! 
I sådana fall vad?; Jag har prövar lite mer våldsam sex, jag har prövat ha sex utan att ha sex om ni förstår vad jag menar? Det är ju så att man rör vid varandra, typ myser hela vägen. Tro mig att man kan få orgasm och utlösning så också! Det är väldigt spännande och mys, mys, myyysigt! Hmm, nä, nu får det va bra :p
Player/One-night-stand/Romantiker?; En gång i tiden var jag väl en player; men det var ju av samma anledning som jag skrev i mitt förra inlägg: Jag vågade inte släppa in någon, det blev mycket lätare att vara en player.
Jag har haft mina one-night-stands! Inget jag direkt rekommenderar!
Romantiker, You bet I am! Jag älskar romantik! 

Åsikter om dessa 3 typer av människor?; Finns väl inte så mycket att säga.
Eftersom jag varit en player, och jag har haft mina One-night-stands, samtidigt som jag alltid varit en sjuhelsikes underbar romantiker.
 Så även en player och en One-Night-Standare kan ha hjärta av guld! ^_^
Dominant/Undergiven?; Lite av båda skulle jag nog säga! Eller inget av det, beslutsångest Kevin? Ja!! Haha

Aktiv/Passiv?; Aktiv, men jag har väl mina passiva sidor, *asg*


 
 

Tema Relationer -

Singel eller upptagen?; Just nu är det väldigt svårt att ge svar på, men jag får väl säga singel!

Åsikter/tankar om samlevnadsregler o giftemål för samkönade; Självklart, har samkönade lika stor rätt att leva som icke samkönade! Man blir inte kär i ett kön man blir kär i en människa!
Adoption; Självklart är jag för adoption, i alla lägen! För homosexuella som heterosexuella som ensamstående! 

Vill du skaffa barn eller har du barn?; Jag skulle varit pappa nu, men det blev ju inte av pga en abort, bakom min rygg! Och jag har en son som jag aldrig har träffat! Jag vill ha barn, och det är väldigt snart/typ nu mig tom och vilsen, hmm.
Åsikter/tankar om abort? För eller Emot?; Jag är EMOT abort, så vida fallet inte är allvarligt: Våldtäkt, Sjukdom, fel på barnet... Ja ni förstår vad jag menar. Nej jag tycker att om du varit oförsiktig nog och fått en oväntad graviditet så ska du inte bara ta ett beslut pang bom och göra abort, vet ni om att en stor andel tjejer, störst andel rättare sagt mår psykiskt dåligt efter abort och ångrar sig.
Jag är emot abort, jag kommer alltid vara det :(.

Fallet ska vara extremt om du ska göra abort: Vi säger att du nyss fått barn, och blir med barn typ igen... Alltså jo, som sagt extrema och vissa fall, kan det vara acceptabelt! Men ja det finns ju vissa som gör abort som om det vore en hobby. *morr*

Vem är du: "Mannen eller kvinnan" i förhållandet?; Jag kollar mig mellan benen, jag ser en kuk.... Självklart är jag mannen i förhållandet. Gaaah! Jag hatar den frågan, dock, om man ser det på detta sätt; Jag är inte den mannen som ligger och kliar sig på pungen, kollar TV och skriker efter en öl. Jag älskar att stå framför spisen. Jag städar, jag stryker och jag tvättar. Och jag är inte den super händiga mannen heller, dessutom så älskar jag ju mode & kan gråta till ”chick flicks”... Men på många andra nivåer är jag mannen självklart!!

 

Åsikter och idéer om olika levnadssätt;
Polygyni - en man är gift med flera kvinnor; Herregud nej! Ska du gifta dig så gifter du dig med en person! Okej, jag tänker inte vara den som är den nu, d.v.s. kasta skit på dem som gör det.
 För ärligt talat, vilka är VI ATT SÄGA NÅGOT OM DEM?
HBQT människor om några ska väl ändå inte döma! Ärligt talat, lika väl som vi vill bli accepterade så vill dem också det!
Så jag accepterar dig som gör det, du har min fulla respekt. Men det betyder inte att jag tycker det är fullt ut okej!!
Polyandri - en kvinna är gift med flera män; Hallå läs ovan!
Polygynandri flera män och kvinnor är gifta med varandra; Samma åsikt!
Bigami - en person är gift med två personer; Samma åsikt!
Polyamori - är utövandet, önskan om eller förmågan till flera samtidiga kärleksrelationer, med samtycke från alla inblandade. Polyamori skiljer sig från polygami, som är giftermål mellan flera parter; Samma åsikt.

 

Det var Del 1: Del 2 hittar du HÄR.

 
 
 
Glöm inte besöka min blogg: Blog@KiWi, du kommer till den genom att klicka på bilden nedan;

Förebild? Phineline.


Hallå HBQbloggen,
veckan tema är förebilder.

Jag ser mig själv som en förebild för alla där ute som inte vågar föra sina åsikter själva, som låter systemet trycka ner dem.
Jag har väldigt lätt för att säga i minsta detaljt hur jag känner för en sak, och är alltid 110% ärlig.
Jag ser mig själv som en liten mini grynet, "ta ingen skit".
Snart växer väll det rosa håret ut?
En förebild för mig är en person som föregår med gott exempel, som beter sig humant både mot djur och människor.
En person som vågar sträcka på ryggen när allting känns tungt.
Jag själv har ingen speciell ikon som förebild.
Jag har många,
se framför er själva; Alla starka kvinnor som kämpade för att få kvinnligrösträtt.
Dom är mina förebilder.
Alla starka kvinnor i tiderna som har kämpat för lika behandling, dom är mina förebilder.
Dom ger mig styrka.
Mina förebilder är alla mäktiga kvinnor där ute som fortfarande kämpar för att sänka patriarkatet.

Ni finner mig fortfarande här; http://phineline.spotlife.se/
 


Omdömen.

 
Emmaus Björkå
 
Emmaus är en fin secondhand affär med helt okej priser. Trevlig personal och man hittar alltid något fint att köpa! Priserna brukar oftast vara rimliga och man kan förlora sig helt där inne och bara gå runt och titta i flera timmar. Gillar denna affären starkt!
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
3Butiken
 
Jag gillar verkligen 3 butiken på triangeln! Dom har bra service, trevlig personal och man kan fråga precis vad som helst! Jag har bara haft bra upplevelser där och jag gillar verkligen den 3 butiken. Ni borde gå dit man blir faktiskt mer än nöjd!
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

RSS 2.0